YouTube experimenteaza noi functionalitati ale coloanelor sonore

Experimente noi din capitolul YouTube care au scopul sa imbunatatesca ascultarea coloanelor sonore ale jocurilor

In prezent, YouTube experimenteaza adaugand capitole la „o mica selectie” de videoclipuri pe dispozitivele Android, iOS si desktop. In loc sa gaseasca si sa faca click pe timestamp-uri hiperlegate si titluri de melodii in descrierea videoclipului, aceasta noua caracteristica incorporeaza acele metadate chiar in bara de progres rosie construita in playerul video.

Acest experiment a inceput la inceputul lunii Aprilie, moment in care publicatiile precum Android Police au scris pentru prima data despre el, dar ar putea fi lansat pentru mai multe persoane.

Aceasta este o veste binevenita daca, ca mine, folositi YouTube ca sursa pentru a asculta coloane sonore de jocuri video si alte muzici obscure care nu sunt disponibile pe Spotify sau alte servicii de streaming importante.

Pare, de asemenea, util pentru tot felul de creatori de continut care doresc sa-si divizeze continutul video.  Este posibil ca viteza de incarcare sa varieze, dar pentru mine, a functionat la o compilatie video de melodii chill din coloana sonora Persona 5, precum si la incarcarea albumului An Insatiable High de Masayoshi Takanaka, un album din 1977 care ma imbie cu sentimente bune.

Acestea fiind spuse, in ciuda mai multor videoclipuri preferate care au o lista completa in descriere, multe dintre ele nu au avut capitole in playerul video. In plus, capitolele din videoclipurile care accepta functia nu au aparut atunci cand am incercat sa le incorporez in aceasta postare. Este o lucrare in desfasurare, deci este iertabila deocamdata.