Vino la cea mai mare conferinta IT din Romania – DevTalks, 8 iunie 2017

Pe 8 iunie, toti pasionatii de tehnologie sunt asteptati la Romexpo, pavilionul C1 si C2, la cea mai mare conferinta de IT din Romania. Evenimentul reuneste specialisti si lideri ai comunitatii de IT pentru a descoperi cele mai noi tendinte din zona de Web, Mobile, BigData, Cloud Computing, AR, VR, dar si inteligenta artificiala.

In acest an, vizitatorii se pot bucura de 5 zone de interes distincte care au scopul de a oferi informatii despre cele mai noi tendinte si trenduri din tehnologie. In cadrul zonei expozitionale, companiile partenere pot interactiona cu cei care participa la eveniment si pot construi scurte prezentari ale portofoliilor de produse, in care sa infatiseze proiectele derulate. Intre companiile care si-au anuntat prezenta la aceasta editie, se numara: IBM, ING Bank, eMAG, Vodafone, Accenture, Ubisoft Romania, Orange, Endava, Luxoft Romania etc.

Cea de-a doua zona este dedicata actiunilor de networking, unde spatiul este special creat pentru a incuraja interactiunea dintre profesionistii care au aceleasi puncte de interes. Acesta este locul in care profesionistii vor impartasi idei si vor face schimb de pareri.

In zona destinata distractiei, cei care participa la eveniment au posibilitatea de a testa cele mai noi dispozitive si de a experimenta senzatii diverse. Printre gadget-urile care pot fi testate in cadrul acestei editii se numara: BB-8 by Sphero, Lego Mindstorms EV3, Ninebot, SCIO sau ochelarii VR.

A patra zona este destinata demo-urilor, zona ce ofera companiilor posibilitatea de a oferi demonstratii gratuite, live, la standurile din cadrul evenimentului. In felul acesta, toti participantii au posibilitatea de a interactiona in mod direct cu produsele promovate de companie.

Zona de start-up-uri incheie aceasta vizita a noastra prin lumea evenimentului DevTalks si reprezinta o noutate, adusa de editia din acest an. Zona se dezvolta cu sprijinul Impact HUB si are scopul de a facilita comunicarea dintre participanti si antreprenori, care pot deveni astfel investitori. Ofera posibilitatea schimbului de idei de business.