Unul dintre cele mai subtiri laptopuri, insa la fel de rapid

Cu toate ca HP a lansat unul dintre cele mai subtiri laptopuri touchscreen, acestea nu renunta la viteza de operare a acestora. Spectre 13 de la HP este la fel de subtire ca si pana acum cu doar 0,41 cm grosime, in ciuda ecranului tactil, si este incredibil de usor la 2,43 kg. Dar, dupa cum probabil stiti, HP nu este singura companie care incearca sa isi reduca dimeniunea produselor.

Exista o multime de notebook-uri care sunt apreciate pentru dimensiunile lor mici, inclusiv Apple MacBook de 12 inch la grosime de peste o jumatate de centimetru grosime si cel mai nou Dell XPS 13 care se inclina de la doar 0,46 inci la spate la un razer subtire de 0,3 inch in fata. Spectre 13 inca nu este la fel de subtire ca si in cazul lui Swift 7, dar este impresionant.

Pentru a va asigura ca suprafata alba minunata ramane neatinsa, HP foloseste un proces special de depunere electroliza (AED), rezistent la zgarieturi, pe capacul din aluminiu, pe platforma de tastatura si pe fundul fibrei de carbon. Spectre13 a fost de asemenea taiat de orice latime si adancime in exces, cu ramele afisajului reduse la 5,3 mm (de la 15,03 mm) si cadranul superior la 9,7 mm (in jos de la 16,04 mm). Unghiurile au fost sculptate pentru un aspect mai curat, iar forma taiata in jurul capacului il face usor de deschis.

Majoritatea functionalitatilor au fost imbunatatite la acest model nou lansat de la HP. Atata timp cat deschideti capacul si nu il rasuciti, veti aprecia actiunea buna a balamalei – care poate fi utilizata cu o singura mana – si cat de bine tine afisajul in loc. In general, Spectre 13 este o un laptop minunat, o oera de arata in randul notebook-urilor. Este subtire si extrem de usor.