Uber adauga optiunea de a trimite pachete la timp pentru vacanta

In aprilie, Uber se grabea sa ofere ceva utilizatorilor sai care nu mai comandau curse, pentru ca, bine, multi dintre noi erau blocati acasa. Serviciul a adaugat rapid un serviciu de livrare numit Uber Connect, pentru ca utilizatorii sa trimita consumabile si articole esentiale prietenilor si familiei din apropiere, dar numai in cateva orase din SUA si alte tari.

Acum, pe masura ce un alt val COVID ajunge in SUA, Uber Connect este disponibil pentru trimiterea (si primirea) pachetelor in mii de locatii noi. Soseste in 2.400 de orase americane in aceasta saptamana, la timp pentru sarbatori, intrucat multe locuri vor fi inchise din nou.

Va fi disponibil in orase, inclusiv Atlanta, Charlotte, Charleston, Columbus, Detroit, Fort Myers-Napoli, Honolulu, Indianapolis, Jacksonville, Kansas City, Las Vegas, Milwaukee, Minneapolis-St. Paul, Nashville, Richmond, Portland, Salt Lake City, St. Louis si Tucson.

Uber Connect este acum in fata si centrul aplicatiei. Daca va aflati intr-o locatie Uber Connect, veti vedea o optiune „Pachet” langa butoanele „Ride” si „Food”. Pictograma pachetului este Uber Connect.

Pentru trimiterea unui cadou de vacanta sau a unei cutii de prajituri cu ciocolata, introduceti adresa destinatarului si informatiile de contact. Cand un sofer de livrare ajunge la locatia dvs., va intalniti la bordura si puneti articolele in portbagaj pentru a-l pastra o experienta fara contact.

Pe de alta parte, destinatarul este notificat cand pachetul ajunge daca are aplicatia Uber.

Soferul are informatii de contact atat pentru furnizor, cat si pentru receptor, daca exista o problema, iar totul poate fi urmarit in aplicatia Uber. Este similar cu harta care apare atunci cand comandati o masina.