Sunt avantajoase iPad-urile reconditionate?

Operatiunile Apple sunt trecatoare, dar pentru tehnicieni care doresc o tehnologie mai buna, la un pret avantajos, cu siguranta produsele reconditionate sunt o solutie buna. Elementele renovate au fost inspectate, curatate si testate de profesionisti (componentele deteriorate sau uzate fiind inlocuite), astfel incat aceste gadget-uri sunt mai cautate si mai cumparate in ultima perioada.

Exista produse pe piata de la Apple care au fost reconditionate  si au un pret mult mai mic. Spre exemplu, in prezent exista modele de iPad Air, fiind unul dintre modelele vechi, dar printre cele mai preferate, astfel ca acesta poate fi ideal pentru navigarea pe Internet si nu numai.

Primul  iPad Air ruleaza pe un procesor Apple Cyclone dual-core A7 si 1GB de memorie RAM. Nu veti juca Fortnite mobil pe acesta, dar acest iPad Air refacut este perfect potrivit pentru navigarea pe internet si relaxare cu unele divertisment video.

Dispune de stocare flash de 16 GB pentru aplicatii si fisiere mici, iar bateria interna are o durata de viata de 10 ore, oferindu-va o multime de optiuni pentru o distractie de o zi, inainte de a fi completat cu cablurile de incarcare incluse.

Ca si alte iPad-uri, iPad Air foloseste un excelent afisaj Touchscreen HD de la Apple, care ofera o rezolutie HD clara de 2.048 cu 1.535. Acest lucru ofera ecranului touchscreen de 10 inchi un numar total de pixeli de 3,1 milioane – de patru ori mai mult decat iPad 2.

Acest iPad Air reincarcat vine pre-incarcat cu iOS 7.0.3, care are iCloud, precum si Siri Apple Voice bazate pe A.I. ajutor. IPad ofera de asemenea Wi-Fi si Bluetooth pentru conectarea la internet si pentru sincronizarea cu celelalte dispozitive, iar camerele incorporate pot inregistra 1080p video.