Sony lanseaza un aer conditionat portabil?

Planurile de lansare ale Sony pentru un „aparat de aer conditionat”

Cu ceva aproape de perfectiunea sezoniera, Sony ofera o unitate de „aer conditionat” care poate fi purtata de fiecare dintre noi.

Cine dintre noi nu si-a dorit un aparat de aer conditionat personal si privat in timpul verilor din ce in ce mai brutale din lume? Aparent, Sony a ascultat.

Compania a introdus un produs numit Buzunarul Reon prin programul sau, numai in Japonia First Flight. Este un tip unic de aer conditionat portabil; in loc sa suflati aerul procesat cu scopul de a raci un spatiu intreg, este un dispozitiv montat pe corp care functioneaza prin scaderea temperaturii interne a corpului.

Dispozitivul controlat de aplicatie se pune in buzunarul unui tricou special conceput. Buzunarul este situat chiar pe spate si utilizeaza curenti termoelectrici pentru a asigura racirea si incalzirea.

Compania afirma ca dispozitivul este capabil sa scada temperatura corpului purtatorului cu 13 grade Celsius (23 grade Fahrenheit) sau sa-l ridice cu 8 grade Celsius (14 grade Fahrenheit). Un dispozitiv complet incarcat va va oferi 24 de ore de control al climatizarii personale.

Cu toate acestea, nu ofera optiuni care sa vizeze in mod special clientii de sex feminin. Asta nu inseamna ca o femeie nu poate purta tricoul, insa pare mai degraba un produs pentru barbatii in costume de afaceri. Speram doar pentru moment.

Leave a Reply