Samsung planuieste lansarea unui telefon cu ecran flexibil

Se zvoneste ca cei de la Samsung doresc lansarea unui telefon cu ecran flexibil inca din anul 2013 cand au inceput sa lanseze tot felul de prototipuri la conferintele tehnologice si alte evenimente media. Aceste informatii s-au confirmat si dupa ce au avut loc incidentele cu Galaxy Note 7, expertii afirmand faptul ca producatorii testeaza anumite componente pentru a verifica daca acestea se integreaza.

Samsung se afla intr-o continua cautare de noi tehnologii si modalitati pentru a cucerii piata smartphone-urilor, iar telefonale clasice nu mai sunt o solutie. De asemenea, se discuta despre dezvoltarea unui speaker inteligent artificial pentru a concura cu Amazon Echo, Google Home si Apple HomePod. Activitatea in domeniul inteligentei articficiale a inceput in octombrie 2016, cand au facut o achizitie despre care nu se cunosc inca prea multe informatii.

Compania se va baza momentan pe noul model Galaxy Note 8 care va fi concurentul direct al celor de la Apple. In plus, fata de un smartphone cu un ecran pliabil, Samsung pregateste lansarea noului model Galaxy S9, conform zvonurilor care daca vor fi adevarate, atunci noul model de iPhone X va avea un competitor puternic, avand in vedere pretul ridicat a acestuia de 999$. Acest nou model pe care il planifica suna destul de bine si poate un dispozitiv inedit, insa intrebarea este daca va fi la fel de performant pentru a inlatura noile tehnologii folosite de competitorii acestora.