Samsung Galaxy Z Fold poate oferi camere duale de 12 megapixeli

Samsung abia incepe intrarea pe piata cu telefoane pliabile. Multe scurgeri de informatii sugereaza ca gigantul tehnologic lucreaza la un telefon pliabil in stil clapeta, care va fi numit Samsung Galaxy Z Fold si care este setat sa fie similar cu noul Motorola Razr, lansat la finalul anului 2019.

Noi informatii despre Samsung Galaxy Z Fold

Conform XDA Developers, noul telefon Samsung Galaxy Z Fold va avea un nou Samsung Ultra Thin Glass, care va prezenta o cuta. Aceasta este un pic diferita de Galaxy Fold, care prezinta pe ecran plastic in loc de sticla. Ecranul in sine va avea afisaj dinamic AMOLED. De asemenea, au aparut noi detalii despre camera foto Galaxy Z Fold. Potrivit informatiilor, telefonul va oferi camera duala de 12 megapixeli, cu un senzor cu unghi larg si unul ultra-lat. Acest lucru este putin diferit de zvonurile anterioare, unele dintre ele chiar sugerau ca dispozitivul va oferi un senzor de 108 megapixeli.

Se pare ca alte caracteristici vor include un senzor de amprenta pe partea laterala a dispozitivului, impreuna cu incarcare de 15W si incarcare wireless. De asemenea, un display frontal pe telefon va avea la 0,1 inch, insa aceasta poate fi eroare deoarece zvonurile anterioare preconizau dimensiunea de 1 inch. Afisajul respectiv va fi util pentru informatii precum incarcarea si starea bateriei. Poate servi, de asemenea, ca vizor pentru aparatul foto, permitand utilizatorilor sa foloseasca camera cu vedere spre spate pentru selfie-uri atunci cand telefonul este inchis. Acest lucru ar trebui sa faca fotografiile de calitate superioara.

Zvonurile anterioare au dat alte indicii despre ceea ce ar trebui sa asteptati de la Samsung Galaxy Z Fold. De exemplu, telefonul va veni cu un procesor Qualcomm Snapdragon 855+, procesorul pilot Qualcomm de anul trecut. Nu este clar daca Snapdragon 855+ va fi prezentat in toate modelele Galaxy Z Fold sau doar in modelele disponibile in America de Nord.

Samsung Galaxy Z Fold va fi cel de-al doilea telefon pliabil lansat de Samsung, dupa Samsung Galaxy Fold. Ne asteptam ca gigantul tehnologic sa dezvaluie telefonul in cadrul evenimentului Galaxy Unpacked din San Francisco care va avea loc in februarie, impreuna cu un nou telefon foarte asteptat de public: Galaxy S20.