Samsung Galaxy Watch 4 va fi cel mai puternic ceas inteligent de pana acum

Se spune ca viitorul Galaxy Watch 4 de la Samsung va fi lansat cu un nou si puternic chip Exynos W920. Se asteapta ca acest nou cip sa asigure ceasului inteligent o imbunatatire de 1,5 ori a performantei in comparatie cu vechiul Exynos 9110 care a fost utilizat in toate ceasurile Galaxy precedente, dupa cum a raportat SamMobile.

Se pare ca Galaxy Watch 4 si Galaxy Watch 4 Classic sunt viitoarele ceasuri inteligente ale Samsung din 2021 si stim destul de multe despre ele din zvonurile anterioare si dintr-o scurgere Amazon care a dezvaluit totul. Se asteapta sa debuteze la un eveniment „Unpacked” pe 11 august, cu o data de lansare pe 27 august, putin peste doua saptamani mai tarziu. Noul raport adauga mai multa culoare imaginii noastre a dispozitivului, informandu-ne care ar putea fi puterea de procesare.

Conform raportului, familia Watch 4 va fi alimentata de un nou Samsung Exynos W920 asociat cu 1,5 GB RAM. Acest cip va oferi un upgrade fata de Exynos 9110 pe care Samsung il utilizeaza in ceasurile sale inteligente din 2018. Mai precis, raportul mentioneaza ca „CPU are timp de procesare de 1,25x mai rapid comparativ cu performantele grafice mai fluide ale Exynos 9110 si 8.8x”. Aceasta schimbare are mult sens, mai ales in ceea ce priveste noul sistem de operare Google Wear al companiei.

Cand a vorbit despre posibilitatea actualizarii ceasurilor mai vechi la noul Wear, un purtator de cuvant Google a spus catre Digital Trends: „Experienta utilizatorului este o prioritate absoluta pentru noi. Nu am confirmat eligibilitatea sau calendarul daca vreun ceas inteligent Wear OS se va actualiza la noua platforma unificata. Exista multe cerinte tehnice pentru a rula platforma unificata care asigura optimizarea tuturor componentelor experientei utilizatorului. ”

In timpul reintroducerii Google Wear la I / O 2021, compania a evidentiat multe imbunatatiri, cum ar fi animatii mai fluide, durata de viata extinsa a bateriei si performante sporite. Cheia acestor miscari este ca acestea sunt bazate pe hardware, necesitand cipuri mai puternice. Samsung livreaza Galaxy Watch 4 cu un cip mai puternic inseamna ca compania este pregatita sa ofere o prima impresie buna cumparatorilor care doresc sa participe la noul Wear.

Se asteapta ca Samsung sa lanseze Galaxy Watch 4 si Galaxy Watch 4 Classic pe 11 august. Vom putea cunoaste modul in care aceste specificatii pornite se traduc intr-o experienta coerenta a utilizatorului pe atunci, dar puteti fi sigur ca Vom fi un mare pas peste Galaxy Watch 3.