Samsung ataca – A aparut pe piata Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8 Plus este cel mai nou produs al brandului, care masoara 6,2 inch, cu un ecran curbat intr-un mod elegant. Detine un sistem nou Android, care dispune de tehnologia VR, avand cea mai buna camera foto. Este o mostra venita din viitor, care ne anunta faptul ca Samsung ar putea castiga celebra batalie cu Apple. Toti pasionatii de tehnologie asteapta insa acum raspunsul venit din partea iPhone 8.

Bineinteles, exemplarul Galay S8 Plus nu este potrivit pentru toata lumea pentru ca are un ecran prea mare si nu dispune de celebrul buton din mijloc, cu care erau prevazute toate dispozitivele mobile ale acestei companii. Mai mult, in mod ironic, un telefon atat de performant, are senzorul de amprenta montat pe spatele telefonului. Accesul la acest scaner este impracticabil, iar functia noua de recunoastere pentru fata nu functioneaza tocmai bine.

Dispozitivul a aparut de curand in Statele Unite ale Americii si ajunge si in Romania, insa la preturi foarte mari, avand in vedere ca doar realizarea lui a costat 300 de dolari/ dispozitiv.

In ceea ce priveste designul, afisajul maximizeaza ecranul fara bare, dimensiunele sale ramanand rezonabile; este rezistent la praf, dar si la apa si are un design destul de inovativ. Este destinat persoanelor care apreciaza astfel de dispozitive cu ecrane mari. Elimina din nou marginea laterala si prezinta un ecran usor curbat, care se dovedeste foarte versatil, modern si minimalist. Brandul a eliminat aspectul urat al camerei din spate si o subliniaza printr-un simlu obiectiv plat, cu o insertie de mici dimensiuni.