Reteaua de playstation nu functioneaza?

PlayStation Network a incetat sa functioneze, impiedicand oamenii sa poata juca jocuri. Aproape fiecare parte a serviciului online este sparta, conform paginii de social media a PlayStation.

Inseamna ca jucatorii nu mai pot  sa intre in jocuri, cu atat mai putin sa joace online. Contul oficial Twitter de asistenta PlayStation a recunoscut problemele, dar nu a indicat de ce s-ar putea intampla sau cand acestea ar putea fi rezolvate.

„Stim ca unii utilizatori intampina probleme de conectare la PSN”, a scris acesta. „Va multumim pentru rabdare, investigam problema.” Pagina de stare oficiala a PlayStation urmareste daca toate partile PSN sunt online. Acesta arata ca aproape fiecare parte a fiecarui serviciu este spart.

Aceasta include jocurile si caracteristicile sociale care reprezinta punctul principal al PlayStation.

„Este posibil sa intampinati dificultati in lansarea jocurilor, aplicatiilor sau functiilor online”, scrie o postare din pagina. „Inginerii nostri lucreaza pentru a rezolva problema cat mai curand posibil si va multumim pentru rabdare.”

Functia de a crea un cont este singura care functioneaza, dar nu veti putea juca dupa autentificare.

Aceasta stire vine la cateva ore dupa o intrerupere majora la Xbox, care a durat ceva timp si a lovit si functiile centrale ale consolei.

Deoarece atat Xbox, cat si PlayStation sunt atat de strans integrate cu functiile lor online, problemele cu serviciile lor online tind sa insemne ca jocurile nu se vor deschide niciodata, lasand consola in mare parte inutila pana la restabilirea serviciului.