Prisma iti permite sa personalizezi fotografiile

Sticky AI este o noua aplicatie a celor de la Prisma, al doilea produs al dezvoltatorului. Are rolul de a personaliza fotografiile facute fara a mai apela la alte aplicatii pentru a face acest lucru. Stick AI isi fixeaza vizibilitatea, avand drept scop crearea unor mesaje colorate care sunt folosite de obicei in Messenger, WhatsApp si multe alte aplicatii de socializare online.

Dupa instalarea aplicatie, care a fost conceputa pentru fotografiere, rolul acestei functionalitati va fi de a taia background-ul imaginii, care va ramane transparent, iar imaginile procesate vor fi direct stocate in dispozitivul pe care il veti folosi.
In acelasi timp, puteti tine apasat butonul pentru camera si vei crea anumite cadre sau chiar GIF-uri, in functie de aplicatia de messenger aleasa. Exista o limitare in ceea ce priveste filtrele, poti alege doar un efect alb-negru sau unu vag cu desene animate. Eticheta finalizata poate fi transmisa pe celelalte aplicatii de comunicare.

Cat este de util aceasta functie? Este destul de greu de spus, totul depinde de cat de mult folositi aceasta aplicatie si mai ales chat-ul. Aveti posibilitatea de a salva fiecare sticky, pe care il puteti utiliza atunci cand veti face noi fotografii.

Prisma este o aplicatie destul de folosita datorita modului in care poate modifica fotografiile. Trebuie sa stiti insa ca aceasta functionalitate este disponibila momentan numai pe iOS, putand fi dispobilia in cateva saptamani si pe Android.