Par electrizat la barbati: Trucuri pentru coafuri epice

Daca ti se electrizeaza parul adesea, nu te ingrijora! Si barbatii plang cateodata… dar isi revin cand afla trucuri pentru o coafura epica! De fapt, faptul ca nu stiu sa combata textura electrizata a parului este unul dintre motivele pentru care multi barbati nu se coafeaza asa cum si-ar dori, preferand sa se complaca intr-o rutina nesatisfacatoare.

Reducerea frecventei samponarii

Rducerea frecventei sampoanelor pentru parul care se electrizeaza este o metoda cunoscuta sub numele de metoda „No Shampoo”. Sampoanele indeparteaza uleiul natural care hidrateaza scalpul si indepartand acest ulei natural endogen, parul devine electrizant. Pentru a lupta impotriva parului electrizat prin reducerea utilizarii samponului, incepeti sa va spalati pe cap o data la trei zile, dar nu mai tarziu de o saptamana.

Pastrati-va parul hidratat

Incepeti sa folositi un balsam dupa clatirea parului. Balsamul tau trebuie sa devina un lucru zilnic pentru a lupta impotriva parului electrizat. Daca tocmai v-ati tuns cu o masina de tuns si aveti portiuni unde parul este mai lung, faceti din balsam un aliat de nadejde! In timp ce laturile vor fi rase total cu masina de tuns, suvitele mai lungi de par pot fi prinse sau lasate libere, facandu-va sa aratati ca un veritabil fashionist.

Utilizati apa calduta pentru dus

Apa usor calda este ideala pentru parul barbatilor; nici prea calda sau prea rece. Apa foarte fierbinte va poate deteriora parul (orice caldura excesiva dauneaza parului). Apa calduta va permite sa va treceti degetele prin par.

Nu va bazati exclusiv pe geluri

Multe geluri de par si produse de coafat, cum ar fi fixativul si ceara de coafat, sunt ticsite cu substante care va vor usca parul. Schimbati-va rutina si cateva zile utilizati gelul, altii folosesc numai un balsam, iar altii renunta la orice produs.

Renuntati la peria de par

Utilizarea unei perii pentru a va pieptena parul este modalitatea perfecta de a obtine parul electrizat. Periile de par indeparteaza uleiul natural de pe scalp, dauneaza parului si scalpului si deformeaza modelul si forma tunsorii in cazul parului cret. Daca doriti stilizarea parului dupa utilizarea unei masini de tuns, utilizati un pieptene obisnuit daca aveti par drept.

Urmati aceste 5 sfaturi pentru a lupta cu parul electrizat si veti obtine coafuri epice care vor atrage toate privirile!

Leave a Reply