Noutati despre Samsung Galaxy S9

Pe masura ce tendinta actuala pentru designul smartphone-urilor se indreapta spre o abordare minimala si o abordare pe tot ecranul spre partea frontala a dispozitivului, producatorii de Android se lupta pentru solutii cu privire la locul de plasare a cititorului de amprente digitale. Samsung a impins cu greu o solutie inovatoare, dar se pare ca aceasta va lipsii la noul Galaxy S9. Saptamana trecuta a aparut informtia conform careia cei de la Samsung vor folosi un senzor de amprenta foarte mic, montat intr-o crestatura in stilul Apple, la baza ecranului. Acest lucru ar permite Galaxy S9 sa ofere o imagine buna a afisajului „pe tot ecranul” si sa pastreze senzorul de amprenta digitala pe partea frontala a dispozitivului.

Din punct de vedere comercial, acest lucru are sens. Samsung nu va dori sa riste adaugarea de noi tehnologii care ar putea sa nu functioneze asa cum este anuntat pentru Galaxy S9, smartphone-ul emblematic reprezinta o parte importanta a portofoliului financiar. Un senzor de amprenta incorporat ar ajuta Note 9 sa iasa in evidenta, sa promoveze inovatia Samsung in tehnologia de afisare si sa imbunatateasca o parte bine acceptata a tehnologiei smartphone-urilor.

Galaxy S9 va fi lansat la mijlocul lunii februarie 2018, chiar inainte de Mobile World Congress, stabilit in luna martie. Fara indoiala, primele esantioane de productie vor incepe sa curga in urmatoarele saptamani. O privire asupra design-ului din spatele receptorului va raspunde la intrebarea despre locatia senzorului de amprenta digitala si despre ruta personala de securitate pe care Samsung o va explora in 2018.