Noul smartphone lansat de Motorola

 

Cei de la Motorola au anuntat noul model de smartphone „rezistent la rupere”. Modelul se numeste Moto Z2 Force Edition, iar caracteristica principala consta in afisajul acestuia. Durabilitatea acestor telefoane a fost testata la modelele anterioare precum, Moto Z Force si Droid Turbo 2. Design-ul se incadreaza perfect cu cele de la Smasung S8 si HTC U11. Specificatiile noului model sunt numeroase:

  • Camera fontala este de 5 megapixeli
  • Afisajul este de tip AMOLED, 5,5 inch, iar rezolutia este de 2560 x 1440
  • Camera de pe spate este de 12 megapixeli, avand numeroase efecte pe care le puteti utiliza in realizarea celor mai bune fotografii
  • Bateria are o capacitate de 2.730 mAh, iar nvelul de incarcare este mult mai rapid in comparatie cu modelele precedent

Telefonul este mult mai subtire in comparatie cu competitorii sai, tocmai datorita bateriei care are doar 6,1 milimetri. Nu este rezistent la apa, insa va avea o protectie pentru un eventual contact cu apa. Dispozitivul vine la fel fara o mufa pentru casti, insa pe spate exista un set de conectori care permit telefonului sa se conecteze la toate accesoriile cu care vine la pachet.

Este unul dintre cele mai bune telefonae care functioneaza perfect pe Android, cu toate ca de cand a fost preluat de cei de la Lenovo, nu mai dispune de atat de multe actualizari ale aplicatiilor. Modelul va fi vandut inceput cu 10 August, iar pretul este estimat undeva la 750$, iar pe Verizon de exemplu este disponibil de acum la pretul de 756$.
Cu toate acestea, compania se va confrunta in continuare cu concurenta celor de la Samsung, dar si alte brand-uri ale smartphone-urilor, piata fiind saturata de asemenea dispozitive.