Noul asistent Google pastreaza casa in siguranta

Dupa ce a lansat deja integrarea cu Amazon Alexa, August Smart Locks si Ceasurile Apple in al doilea trimestru al anului 2018, Simplisafe bifeaza toate casetele adaugand Asistentul Google la linia tot mai mare de integrare inteligenta a locuintelor.

La fel ca Alexa, puteti sa intrebati acum dispozitivele care sunt alimentate de Asistentul Google, inclusiv Google Home and Home Mini, pentru a va activa sistemul de securitate Simplisafe in modul Home sau Away si verificati starea sistemului utilizand o varietate de comenzi.

Cu aceasta integrare, clientii Simplisafe pot utiliza, de asemenea,  Google Assistant pentru a efectua mai multe sarcini la un moment dat, inclusiv securizarea casei. Cele mai populare comenzi includ setari care utilizeaza o singura comanda, cum ar fi „Goodnight”, pentru a bloca usi si ferestre, precum si pentru a stinge lumina.

„Simplisafe se afla intr-o misiune de a face sigur aorice locuinta”, a declarat fondatorul si CEO-ul Simplisafe, Chad Laurans. „Aceasta integrare cu Asistentul Google ofera clientilor nostri chiar si mai multe optiuni pentru o securizare usoara si intuitiva a sistemului.”

Integrarea unui asistent de voce de varf cu sistemul de securitate de acasa, reproiectat recent, al companiei SimpliSafe, ofera companiei o mare parte din piata de difuzoare inteligente.

Dupa ce activati integrarea Simplisafe atat in ​​aplicatiile Google Assistant, cat si in aplicatiile Simplisafe, puteti utiliza interogarile si comenzile Google Assistant pentru a  verifica sistemul de securitate de la domiciliu. Comenzile sunt variate, atat de securizare cat si de verificare a acestora.

Ca si noua abilitate Alexa a Simplisafe, integrarea Google Assistant este compatibila cu noul sistem de securitate Simplisafe si necesita un plan interactiv de monitorizare Simpisafe activ.