Noua interfață a platformei Urgent Curat, firmă specializată în servicii de curățenie

Urgent Curat, compania care oferă servicii de curățenie în București, a schimbat de curând interfața site-ului web pentru a se potrivi cu noile tendințe din domeniul online.

Utilizatorii au nevoie de site-uri prietenoase, care se încarcă rapid, pentru a nu își pierde interesul. Astfel, multe companii care sunt prezente și în mediul online au hotărât să facă schimbări majore în privința site-ului pentru a corespunde nevoilor actuale ale populației. Unul dintre operatorii de curățenie care se mândrește cu o interfață nouă și cu un site responsive este compania Urgent Curat, platforma putând fi accesată la link-ul https://urgentcurat.com/.

Urgent Curat este una dintre companiile cu o experiență îndelungată în domeniul serviciilor de curățenie, care a răspuns mereu pozitiv schimbărilor din aria digitală.

„Putem să ne mândrim cu faptul că am fost mereu firma de curățenie conectată la prezent. Am avut grijă să achiziționăm imediat fiecare produs sau echipament revoluționar din domeniul nostru de activitate apărut nou pe piață. Au apărut produsele de curățat bio, iar noi le-am adoptat imediat. A apărut o tehnologie nouă de curățare, imediat ne-am însușit-o. Facem acest lucru pentru a putea conecta bucureștenii cu ultimele tendințe din acest domeniu, astfel încât să le oferim acestora un mediu igienizat, fără viruși sau bacterii, în cel mai scurt timp. Suntem profesioniști și vrem mereu să dovedim acest lucru. De curând, ne-am propus să avem cea mai bună imagine în mediul online. Astfel, am apelat la o companie profesionistă din domeniul online care să ne ajute să ne facem din site o carte de vizită. Practic, acest site este oglinda noastră expusă în mediul online. ” – declară managerul Urgent Curat.

Noua interfață a site-ului este mult mai prietenoasă, cu nenumărate elemente grafice care dinamizează întregul aspect și face ca informațiile să fie mai ușor de procesat. „Site-ul este mult mai viu acum. Este interactiv și informațiile sunt ușor de parcurs. Totodată, cu această nouă interfața, simțim că avem un glas mai puternic în mediul online și că transmitem mai bine valorile companiei.” – manager Urgent Curat.

„Ne-am propus să ne îndreptăm eforturile către mediul online și dorim să reușim mereu să ținem pasul cu acest mediu dinamic ”.

Leave a Reply