Noile aspiratoare inteligente de la Samsung

Samsung a anuntat disponibilitatea noilor modele a verisunilor de aspiratoare in editie limitata Star Wars, denumit robot POWERbot. Noua editie VR7000 vine in doua modele, Darth Vader si Stormtrooper care includ efecte sonore pentru fanii Star Wars. Samsung a colaborat cu fanii Star Wars in timpul planificarii acestor modele de aspiratoare robot, atat in ceea ce priveste design-ul, marketingul si distributia cu scopul precis de a obtine produsele potrivite pentru potentiali clientii.

Variantele disponibile includ tehnlogia de curatare si caracteristicile originalului VR7000, inclusiv capacitatea de aspiratie de 10 wati, tehnologia CycloneForce si Edge Clean Master, care ajuta aspiratorul sa curete si cele mai greu accesibile locuri din casa. VR7000 poate functiona autonom, utilizand Visionary Mapping Plus de la Samsung pentru a va amintii locurile care au ramas de curatat si in special pentru a gasi toate locurile.

Cu senzorul FullView 2.0, acest model poate curata chiar si printre decorurile din casa, la un spatiu de 10 mm. Modelul Darth Vader se diferentiaza de modelul Stormtrooper deoarece are Wi-Fi, un display digital pe 7 segmente si este dotat cu telecomanda, in timp ce modelul Stormtrooper are doar o lumina indicatoare in locul afisajului si nu dispune de o telecomanda la distanta. Inca de fie, cei de la Samsung au inceput sa inregistreze precomenzile, disponibile momentat numai in Statele Unite. Modelul Darth Vader va avea pretul de 799 de dolari, iar Stormtrooper va costa 699 de de dolari.