Lenovo vinde acum un laptop 5G prin Verizon

5G nu este doar pentru telefoane. Incepand cu aceasta saptamana, puteti cumpara un laptop real, real, care se conecteaza la reteaua wireless rapida.

Verizon a anuntat ca Lenovo Flex 5G va scoate la vanzare pe 18 iunie exclusiv de la compania de telefonie mobila. Este un hibrid pentru laptop si tableta 2 in 1 care, dupa cum sugereaza si numele sau, este capabil sa se conecteze la retelele 5G (si LTE) ale lui Verizon pentru cei care intr-adevar, au nevoie cu adevarat sa lucreze sau sa descarce fisiere mari din mers.

Il factureaza drept primul laptop 5G disponibil comercial, dar asta nu inseamna ca este accesibil din punct de vedere comercial, deoarece va va costa 1.399,99 USD.
Verizon spune ca poate functiona pe retelele companiei „Ultra Wideband” si retele 5G cu banda scazuta, precum si LTE si WiFi.

Asta inseamna ca, teoretic, ar trebui sa aiba acces la retele 5G mai rapide oriunde sunt disponibile, dar se poate conecta si la cele mai putin rapide. Desigur, totul depinde de faptul ca se intampla sau nu intr-unul dintre orasele in care Verizon si-a transformat reteaua 5G.

De asemenea, va trebui sa fiti pe „Planul de dispozitiv conectat” al Verizon pentru asistenta 5G. Acest lucru va ofera acces nelimitat 5G si LTE pentru 30 USD pe luna pe o linie existenta si 90 USD pe luna, in caz contrar.

Ca laptop, are specificatii respectabile. Ecranul 1080p de 14 inci de 1080p i se alatura noul procesor Qualcomm Snapdragon 8cx 5G pentru a rula Windows 10. Lenovo pretinde pana la 24 de ore de viata a bateriei datorita acelui nou procesor, ceea ce ar fi excelent daca asta ar fi chiar aproape de adevarat. . Nu in ultimul rand, este dotat cu 8 GB RAM si o stocare destul de modesta de 256 GB.

Anuntul lui Verizon a aratat clar ca acest lucru este destinat mai ales oamenilor cu probleme de afaceri, care trebuie sa obtina multa munca din intreprindere in timp ce se deplaseaza. Bariera financiara ridicata la intrare reflecta acest lucru. Indiferent daca va incadrati in acea categorie sau doriti intr-adevar un laptop compatibil 5G, Verizon a primit inapoi acum.