Keurig pentru cocktailuri este acum disponibil in cateva state

Efectuarea de bauturi mixte la domiciliu necesita o cantitate echitabila de pregatire si spatiu. In loc sa depozitati multe bauturi de care aveti nevoie pentru a crea un bar complet, puteti sa luati Drinkworks Home Bar de la Keurig.

Producatorul de bauturi, care este disponibil in cantitati limitate pentru moment, este o colaborare intre doua companii cunoscute pentru expertiza lor in bauturi si face procesul de a face bautura dvs. preferata la fel de usor ca inserarea unui pod. Dupa lansarea numai in zona St. Louis, Home Bar va fi disponibil pentru consumatorii de stat in Missouri si Florida. Precomenzile incep la 7 mai si vor incepe sa fie indeplinite in 20 mai.

Daca ati folosit o masina Keurig inainte, veti obtine cu usurinta esenta bara de acasa. Aparatul este asezat pe blatul tau, iar tot ce trebuie sa faci este sa introduci un pod. Fiecare pod contine un amestec de semnaturi de bauturi spirtoase de inalta calitate si arome naturale pentru a obtine efectul perfect indiferent de ce bautura cautati. Ingredientele sunt masurate si sigilate cu precizie in pod.

Odata ce ati selectat pod-ul dorit, trebuie doar sa apasati un buton. Producatorul de bauturi calculeaza automat cantitatea exacta de apa si carbonarea necesara pentru podul pe care l-ati selectat. Masina poate produce 24 de retete diferite – toate realizate de mixerii din cadrul companiei Drinkworks si de oamenii de stiinta din bauturi, astfel incat sa stiti ca vor fi bune.

Acesta nu va fi disponibil pe scara larga inca. Keurig initial a facut un numar limitat de producatori de bauturi disponibile printr-un program pilot de acces rapid pentru clientii din St. Louis. Incepand cu data de 7 mai, aparatul va fi disponibil pentru toti consumatorii din statele Missouri si Florida.