Interventii de urgenta in locuintele bucurestenilor din sectorul 4 si sectorul 6

Pentru toti bucurestenii, indiferent de sectoarele in care locuiesc, este vital sa se bucure de conditii cat mai bune de trai in locuinta lor. Aceasta calitate a vietii este determinata in mare masura de buna functionare a instalatiilor termice, sanitare si electrice. Practic, aceste instalatii reprezinta “triada” unei temelii rezistente care transformă orice locuință într-una solidă. Uneori insa, trecerea iremediabilă a timpului, dar și anumite situații neprevăzute (spargerea unor tevi, inundații etc), necesita anumite intervenții de urgență din partea unor instalatori priceputi.

Majoritatea firmelor de instalatori din Bucuresti au inteles necesitatea de a oferi servicii non-stop, in regim de urgenta si personalizate pentru fiecare situatie particulara in parte. In plus, aceste firme sunt formate in general din echipe de instalatori care acopera zone importante din toate sectoarele Bucurestiului (dar, la cerere, pot merge si in zone adiacente acestora).

Interventii de urgenta in locuintele bucurestenilor din sectorul 4 si sectorul 6Instalator sector 4 si sector 6

Precum celelalte sectoare, si sectoarele 4 si 6 din capitala au in prezent acoperire atunci cand vine vorba de interventii de urgenta pentru anumite defectiuni ale instalatiilor sanitare, termice si electrice. Atat sectorul 4, cat si sectorul 6 al Bucurestiului se afla la periferia capitalei. Ambele sectoare sunt ingrijite, insa in prezent, o anumita zona a sectorului 6 se afla intr-un proces de “remodelare”, prin construirea magistralei de metrou care va deservi cartierul Drumul Taberei. Sectorul 4 al capitalei este recunoscut pentru spatiile verzi bine ingrijite si pentru parcurile intinse.

Analizand cererea si oferta existente pe piata, se poate observa cum lunar exista bucuresteni care cauta serviciile unui instalator in sectorul 6, dar si bucuresteni care sunt interesati de serviciile unui instalator din sectorul 4 pe care il pueteti gasi pe http://instalatorbucuresti-24×7.ro/sector-4/. Majoritatea instalatorilor care se concentreaza pe zona sectorului 4 al capitalei in ceea ce priveste interventiile de urgenta au in vedere urmatoarele cartiere si arii: zona soselei Giurgiului, soseaua Oltenitei, cartierul Berceni, Vacaresti si Tineretului.

In privinta sectorului 6, instalatorii care livreaza servicii non-stop, in regim de urgenta (http://instalatorbucuresti-24×7.ro/sector-6/), au in vedere cu precadere urmatoarele zone ale sectorului: Drumul Taberei, Ghencea, Militari, Giulesti si Crangasi. Atata timp cat acesti instalatori care raspund solicitarilor venite din partea locuitorilor din sectorul 4 si sectorul 6 al capitalei livreaza servicii de calitate si mai ales prompte ( in contextul in care anumite solicitari necesita interventii imediate, cat se poate de rapide), acesti locuitori sunt multumiti si vor fi incurajati sa apeleze si cu alte ocazii la aceste servicii.

Promptitudinea si experienta, calitatile care recomanda un instalator 

Ce spun locuitorii sectoarelor 4 si 6 despre cum ar trebui sa fie un instalator bun, pentru a apela la el? In primul rand, trebuie sa aiba experienta, iar acest lucru se reflecta in modul de lucru, in siguranta si in dexteritate.

In al doilea rand, pe langa aceasta pricepere (reflectata si in portofoliul de lucrari), foarte multi locuitori din sectoarele 4 si 6 ale Bucurestiului sunt orientati catre instalatori promti si rapizi in executarea lucrarilor.

Leave a Reply