HTC a dezvaluit noul hub inteligent de 5G la momentul oportun

HTC este in legatura cu operatorii de telefonie mobila din intreaga lume pentru a revolutiona casa si biroul conectat cu puterea de 5G. La MWC 2019 marti, HTC a dezvaluit hub-ul dedicat mobil inteligent 5G, numit Hub HTC 5G, conceput pentru a conecta simultan pana la 20 de dispozitive.

Hub-ul HTC 5G functioneaza dincolo de doar un punct fierbinte simplu: are forma unui afisaj inteligent, similar cu cel de la Echo Show al Amazonului, si se mandreste cu multe dintre capabilitatile asociate cu un smartphone tipic.

Iata de ce este un moment potrivit pentru lansarea hub-ului smart 5G al HTC:

Acesta ofera o solutie simpla pentru gestionarea dispozitivelor, care devine din ce in ce mai necesara deoarece utilizatorii adauga mai multe dispozitive inteligente de acasa.

Cel putin o parte din aceasta crestere va proveni de la consumatorii existenti adaugand la colectiile de dispozitive: Numarul de dispozitive pe contul american in trimestrul III 2018 a crescut cu 5% fata de anul precedent, de exemplu. Oferind consumatorilor un mod simplu de a controla ecosistemele aparatului lor va fi critic, pe masura ce aceste ecosisteme vor creste si hub-ul HTC ar putea face exact acest lucru.

Permite controlul vocii prin intermediul functiilor Google Assistant si telecomenzi, oferind o gestionare rapida si usoara a dispozitivelor.

Dispozitivul ofera o modalitate de a experimenta 5G fara a fi nevoie sa faceti upgrade la fiecare dispozitiv din ecosistemul conectat. Dispozitivele existente conectate ale clientilor nu sunt probabil activate de 5G si, prin urmare, nu pot accesa retelele 5G.

Desi hub-ul inteligent al HTC este activat de 5G, se poate conecta la dispozitive prin Wi-Fi. Aceasta ofera o solutie pentru clientii care doresc sa profite de capacitatea 5G de a sprijini o serie de conexiuni, dar ezita sa upgradeze toate dispozitivele lor pentru a fi compatibile cu 5G.

Abilitatea HTC Hub 5G de a incarca dispozitive externe si de a asigura o durata de viata a bateriei pe o zi, de a inlocui un router Wi-Fi si de a elimina cablurile inutile printr-o simpla instalare plug-and-play.

De exemplu, dispozitivul ar putea fi utilizat pentru a configura rapid un birou mobil intr-o locatie indepartata sau intr-o camera de hotel.