Ganesha Caffe, cea mai cool cafenea pentru IT-iștii din București

Ganesha Caffe este o cafenea cu specific oriental localizată pe Strada Barbu Văcărescu, în zona Dorobanți. Locația este ideală pentru petrecerea unei seri relaxante alături de prieteni, servind o băutură caldă, sau un cocktail special creat pentru satisfacerea papilelor gustative. De asemenea, aceasta constituie un punct de întâlnire pentru IT-iștii din zonă care doresc să își petreacă pauza într-un mod relaxant. O astfel de cafenea atrage atât bucureștenii, cât și turiștii străini, fiind un local foarte popular, în special printre tineri.

O cafenea cool acoperă o serie variată de caracteristici, localizarea și decorul fiind extrem de importante. Ganesha Caffe este inspirată de cultura din Orient, motiv pentru care fiecare detaliu a fost ales astfel încât să imite perfect decorurile orientale, folosind culori puternice și elemente prețioase și tradiționale.

Cafenele pentru ingineri si itisti

Povestea Ganesha Caffe

Povestea Ganesha Caffe este una de succes, care a apărut din dorința unor tineri de a aduce atmosfera orientală în inima bucureștenilor. Originea zeității Ganesha, cea de la care cafeneaua a primit numele, se regăsește în panteonul hindus, fiind una dintre cele mai cunoscute. Imaginea sa este răspândită în mod preponderent în India și Nepal, însă zeitatea este venerată în întreaga lume. Zeitatea se poate identifica ușor datorită capului de elefant și celor patru mâini pe care le are și reprezintă o parte importantă a culturii orientale, jucând un rol important și în promovarea turismului.

Din punct de vedere etimologic, numele de Ganesha este compus din două cuvinte de origine sanscrită (gana și isha) care înseamnă oaste și stăpân, motiv pentru care zeitatea se poate traduce și drept ,,Stăpânul trupelor divine”. Deși aceste informații nu sunt cunoscute în rândul bucureștenilor, cafenelele inspirate de o cultură diferită atrag întotdeauna. De asemenea, atenție la detalii de care dă dovadă această cafenea impresionează chiar și cei mai pretențioși clienți, iar Ganesha Caffe reușește de fiecare dată să depășească așteptările acestora prin profesionalismul de care personalul dă dovadă și meniul extrem de variat.

Meniu de băuturi cu specific oriental

Meniul pus la dispoziție de Ganesha Caffe este îmbogățit de băuturi cu specific oriental, printre care și cafea tradițională turcească servită la ibric, precum și ayran. Pe lângă aceste preparate deosebite, clienții pot alege dintr-o gamă variată de cafele, ceaiuri, băuturi alcoolice, dar și cocktail-uri. Însă vedeta meniului este reprezentată de narghilea (https://ganeshacaffe.ro/), narghileaua Ganesha fiind cunoscută drept cea mai bună din București.

Deși narghileaua nu este un element nou introdus în cafenelele din București, faptul că Ganesha Caffe îmbină aromele speciale cu decorul inedit, oferă clienților o experiență de relaxare ideală. Realizată din ingrediente de calitate și disponibilă într-o gamă variată de arome personalizate, narghileaua Ganesha Caffe este cea mai bună opțiune din capitală pentru iubitorii de shisha. Aromele disponibile se pot combina în foarte multe feluri, iar prețurile sunt foarte accesibile.

Ganesha Caffe, una dintre cele mai frumoase cafenele din București

Ganesha Caffe ocupă loc de cinste în topurile celor mai frumoase cafenele din capitală, dovadă că bucureștenilor le plac localurile cu tradiție, care pun întotdeauna nevoile clienților pe primul loc. Misiunea Ganesha este aceea de a promova stilul și cultura orientală, astfel încât fiecare client care le trece pragul să aibă parte de o experiență inedită și să se simtă ca într-o călătorie splendidă a aromelor intense.

Leave a Reply