Fitbit Versa vs. Apple Watch Seria 3

Fitbit este bine cunoscut in industria de fitness-tracking.  Acum, Fitbit va lansa in curand Versa, rivalul direct al modelelor Apple cu functii inteligente, modernizate si cu un design imbunatatit. Produsul cel mai nou  Fitbit este atragator, in special pentru femei. Nu numai ca este cel mai bine vandut ceas din lume, dar Seria 3 de la Apple a fost prezentat ca fiind capabil sa inlocuiasca in totalitate un smartphone.

Din punct de vedere al design-ului, ambele modele au caracteristici individuale, mai mult sau mai putin atractive pentru clienti.  Atat Versa, cat si  Apple 3 sunt rezistente la apa pana la 50 de metri. Modelul Apple Watch Series 3 LTE beneficiaza de aproximativ 3 ore de convorbire atunci cand este conectat la un iPhone, dureaza in jur de 10 ore in timpul antrenamentelor  si puteti asculta muzica timp de 10 ore cand este asociat cu un iPhone prin Bluetooth. Desi Versa nu ofera conectivitate integrata GPS sau mobila, din punct de vedere al duratei de viata a bateriei, este clar superior.

Este util pentru persoanele care prefera sportul in aer liber, fara a purta un incarcator in permanenta dupa tine. Dupa primele impresii ne dam seama de ce a creat compania, si anume  un produs puternic cu caracteristici inteligente si un design care rivalizeaza in mod clar cu Apple Watch. Versa vine pachet chiar si cu o aplicatie feminina, prin care iti poti controla perioada din fiecare luna.

Raportandu-ne la aplicatii, Apple are mai mult acces de pe smartwatch in comparatie cu Versa, de la jocuri, pana la aplicatii pentru cumparaturi. Functionalitatea este unul dintre avantajele pe care acesta le ofera. In functie de nevoi si preferinte, oricare dintre cele doua modele sunt recomandate pentru activitatile legate de sport si relaxare, dar si pentru o comunicare mai facila.