Fashion Days lanseaza instrumentul Fit Finder

Fashion Days isi surprinde clientii cu o noutate fascinanta, un instrument care furnizeaza informatii exacte despre masura potrivita; acest tool este special creat pentru cei care isi achizitioneaza articolele vestimentare, in mediul online. El are scopul de a facilita procesul de achizitie, astfel ca shopping-ul online va deveni o activitate si mai placuta decat era pana acum.

Aceasta optiune a fost testata, in baza unui proiect pilot, iar ea a avut un succes deosebit in randul celor care fac achizitii online. Optiunea este disponibila numai in versiunea de desktop a site-ului si include categoriile de imbracaminte si incaltaminte. Este o ustensila care face diferenta in zona de fashion pentru ca faciliteaza procesul de achizitie. Prin aceasta metoda, magazinul online si-a propus sa vina in intampinarea clientilor cu solutii personalizate pentru nevoile si dorintele lor.

Este un instrument care eficientizeaza modul in care utilizatorii isi aleg obiectele vestimentare, astfel ca poate fi privit ca un consilier vestimentar, de care beneficiem in mod virtual. Utilizatorilor le este astfel mult mai usor sa isi gaseasca masura potrivita, astfel ca nu va mai trebui sa returneze produsul.

In urma exceptionalelor rezultate, generate de proiectul pilot, optiunea a fost integrata la nivelul site-ului. Potrivit rezultatelor, rata de conversie pentru cei care utilizau instrumentul a crescut cu aproximativ 10%, comparativ cu cei care nu se foloseau de acest instrument. In ceea ce priveste diferenta de sex, nu s-au inregistrat prea multe fluctuatii, pentru ca, atat femeile, cat si barbatii au folosit acest instrument de recomandare a masurii potrivite.