Facebook Messenger imbunatateste functiile

 

Facebook a lansat de ceva timp aplicatia de messenger, care o puteai folosi la libera alegere, insa acum este directa conectata cu aplicatia de Facebook. La inceput, nu era cea mai buna aplicatie, mai ales ca se bloca mai tot timpul, calitatea era foarte slaba. In cele din urma au introdus numeroase functii care au determinat useri sa o instaleze si sa o foloseasca. Are numeroase emoticoane, o limita destul de buna a fisierelor trimise, singurul dezavantaj este faptul ca daca alegi sa trimiti fotografii prin intermediul Facebook, calitatea acestora nu va mai fi la fel de buna ca originalul.

Aplicatia devenita virala si care are o multime de utilizatori incearca in mod continuu sa-si tina aproape utilizatorii, reusind sa imbunatateasca functiile si sa raspunda cerintelor tuturor.

Cu totii folosim aplicatia Messenger de la Facebook fie pentru chat sau apelurile video, este indispensabila, mai ales ca daca alegi sa folosesti Facebook nu mai poti discuta fara a avea instalata si aplicatia de messenger.

Au avut loc tot felul de imbunatatiri ale aplicatiei, de la introducerea unei poze in messenger, pana la calitatea video si a sunetului.

Acum urmaresc sa atraga si mai multi utilizatori prin filtrele si animatiile introduse in functia de video. Este vorba de acele decoratiuni pentru camera care le poti folosi de asemenea si pentru a te fotografia pentru publicare.

Poti schimba pentru fiecare fila de chat atat sticker-ul din josul paginii cat si culorile, iti ofera o libertate in a personaliza chatul pentru fiecare prieten cu care discuti. Ca si aplicatii preferate pentru serviciile de apeluri video sunt Skype si Facetime, dar incet, incet cei de la Facebook incep sa aiba cat mai multi utilizatorii care au inceput sa foloseasca aplicatia Messenger pentru apeluri.

Noile functii ale messenger-ului nu sunt deocamdata disponibile pentru toti utlizatorii, insa in cateva zile vor fi actualizate pentru fiecare cont in parte.