Esti utilizator de Snapchat? Afla la ce mai lucreaza aplicatia

Snapchat lucreaza la transformarea camerei intr-un motor de cautare vizuala care leaga utilizatorii de listele Amazon. Caracteristica nelansata a fost vazuta in codul aplicatiei Android de la Snapchat de catre un cercetator de aplicatii care a oferit sfaturi catre un ziar de nisa. Acesta ar identifica obiecte, cantece si coduri de bare de la camerele utilizatorilor prin trimiterea datelor catre Amazon, Shazam si alte companii.

Pentru a utiliza aceasta caracteristica, ati accesa o fotografie a unui obiect si apoi aplicatia va trage vanzatorii unui produs si va face recenzii. Apoi, veti putea sa copiati linkul Amazon, sa il distribuiti si sa-l trimiteti prietenilor. Daca aplicatia nu poate identifica produsul, ar raspunde spunand: „Bummer, nu am reusit!”

Caracteristica suna similar cu modul in care functioneaza Google Lens, cu exceptia faptului ca Snapchat va utiliza integrarea unor terte parti pentru a face identificarea. Am ajuns la Snapchat pentru comentarii. In timp ce Snapchat nu a confirmat noua functie, a lucrat cu Shazam inainte de 2016, cu o integrare in aplicatie. S-ar putea ca un altul sa fie o modalitate pentru Snapchat de a-si monetiza camera, dupa o perioada nu tocmai profitabila, unde a raportat o pierdere neta de 385 milioane USD.