Dropbox – serviciul care are milioane de utilizatori

Dropbox este locul in care va puteti stoca sau da share fisierele si fotografiile. Listata recentat la bursa de valori, Dropbox este o companie de stocare a cloud-ului evaluata la 10 miliarde de dolari. In momentul de fata, Dropbox este o platforma globala de colaborare in care tot mai mult continut este creat, accesat si impartasit de mai multe persoane, peste 500 de milioane de utilizatori inregistrati in 180 de tari.

Faptul ca Dropbox doreste sa dveina public nu este un lucru surpinzator, luand in considerare faptul ca ofera servicii gratuite pentru firme si persoane fizice, multe dintre acestia aleg sa plateasca pentru serviciile de care beneficiaza. Este o afacere diferita, primele 100 de milioane de utilizatori s-au inscris in platforma de la inceputul anului 2017, iar mai mult de 1,11 milioane dintre acestia platesc pentru serviciile oferite de catre alicatia Dropbox.

Venitul in 2017 a fost de 1.11 miliarde de dolari, cu o crestere de 31% fata de anul precedent. Desi a pierdut in anul 2017 111,7 milioane de dolari, a fost o pierdere semnificativ mai mica, comparativ cu anul 2016, acestea fiind semne bune pentru evolutia Dropbox. In prezent, acesta este evaluat la 3,17 miliarde dolari, iar ofertele au venit din partea unora dintre cei mai bogati oameni ai planetei.

Puteti incepe sa utilizati Dopbox in varianta free, daca va aflati in cautarea unui spatiu de stocare online in cloud, este una dintre cele mai folosite, plecand de la 2 GB oferiti, pana la 50 de GB, in cazul serviciilor platite.