DPD Automotive ofera servicii de diagnoza auto si electrica auto pentru orice tip de marca

Statisticile arata o panta tot mai ascendenta in privinta achizitionarii de automobile de catre romani. Cel mai multe automobile cumparate sunt sub forma second-hande provenite din tari precum Germania sau Bulgaria, iar masinilie achizitionate chiar din reprezentant sunt preponderente din anul 2012+. Masinile second-hand sunt deja uzate ceea ce inseamna ca sansele ca masina sa prezinte anumite defectiuni intr-un timp scurt sunt mult mai ridicate fata de masinilie noi, cumparate din reprezentanta care au inclusa garantia.

Uzura unei masini este inevitabila, numai ca din cauza infrastructurii care lasa de dorit in Romania si in functie de stilul fiecarui sofer de a conduce, aceasta apare mult mai devreme decat ar fi normal. Astfel, din ce in ce mai multe service-uri auto isi deschid larg portile cu oferte promotionale pentru diverse piese.

Unul dintre service-urile auto care s-au facut remarcate pe piata prin calitate inalta, este service -ul DPD Automotive. Cu o experienta vasta in domeniu, service-ul DPD Automotive a strans in portofoliul sau o echipa de mecanici profesionisti meniti sa faca fata oricarei provocari. Echipati corespunzator, mecanicii au la dispozitie aparatura care dispune de tehnologie de ultima generatie astfel incat sa faca fata oricarui tip de provocare.

Pentru a acopri o gama cat mai larga de automobile, managerii le-au pregatit mecanicilor cursuri de perfectionare astfel incat noile tehnologii care apar in cadrul automobilelor sa nu le ridice probleme. Prin prisma acestor cursuri de perfectionare, serviciile de diagnoza auto si electrica auto oferite de DPD Automotive servesc pentru orice tip de marca si model auto.

Service-ul DPD Automotive isi extinde granitele, oferind servicii de diagnoza auto si electrica auto pentru orice masina, indiferent de model.

Directorul service-ului DPD Automotive a inteles necesitatea racordarii cat mai bine la evolutia tehnologiei auto astfel ca a dorit ca echipa sa de mecanici sa poata raspunde promt si vigilent oricarui tip de problema care poate aparea. Astfel, serviciile de diagnoza auto si electrica auto transcend limitele impuse de un service de cartier si sunt pregatite sa raspunda oricarui tip de model si marca auto.

Specialistii au la dispozitie cele mai performante echipamente de diagnoza auto menite sa scaneze si sa interpreteze orice tip de eroare pe care computerul autoturismului a stocat-o si a indentificat-o. Prin acest echipament, atat codurile de eorare cat si senzorii defectuosi sunt identificati si interpretati apoi stersi pentru ca sistemul masinii sa functioneze la performanta maxima.

In cadrul serviciului de electrica auto echipa este formata din electricieni experimentati, meniti sa indentifice si sa rezolve atat probleme simple precum cele aparute in cadrul sistemului de iluminat sau semnalizare, cat si complexe precum cele aparute la alternator sau electromotor indiferent de anul de fabricare al autoturismului.

Service-ul DPD Automotive exceleaza prin piese de calitate inalta prin parteneriatul lui cu compania Bosch

Directorul general DPD Automotive a dovedit ca nu face rabat de la calitate astfel a inceput parteneriatul cu Bosch atat pentru piese specifice oricarui tip si marca de automobil cat si in cazul pieselor necesare pentru serviciul de diagnoza auto si cel de electrica auto.

Acest parteneriat nu este altceva decat un argument clar al calitatii prezente in cadrul service-ului DPD Automotive si a angajamentului pe care si l-a luat de la infiintare si pana in prezente: calitate inalta alaturi de o echipa de specialisti meniti sa faca fata oricarui tip de provocare.