Deblocati-va usa folosind telefonul sau amprenta cu ajutorul acestei incuietori inteligente

Trackerele Bluetooth sunt dragute pentru a stii unde sunt cheile tale, dar de fapt nu ajuta atat de mult daca totusi uiti sa iei cheile in timp ce iesi pe usa. O blocare inteligenta este un schimbator de de ajutor,  deoarece nici macar nu aveti nevoie de o cheie fizica – puteti intra in usa cu telefonul sau amprenta.

Blocarea inteligenta a lui Eufy este o optiune buna si, incepand cu 5 martie, este in vanzare cu 127,99 USD la Amazon, economisind astfel 72 USD.

Blocarea Eufy nu se conecteaza la WiFi, deci nu exista blocare la distanta atunci cand sunteti departe de casa. Cu toate acestea, puteti utiliza telefonul pentru a deschide incuietoarea atunci cand va aflati in raza de actiune Bluetooth. De asemenea, il puteti debloca cu amprenta, tastatura sau tasta reala.

Usa dvs. se blocheaza automat atunci cand o inchideti datorita senzorilor din interiorul incuietorii, astfel incat nu va trebui sa va intrebati daca va amintiti sa blocati usa in timp ce pleati de acasa sau sa va mai faceti griji din acest punct de vedere. Incuietoarea este, de asemenea, rezistenta la intemperii si va functiona in continuare chiar daca afara ploua sau ninge.

Incuietoarea functioneaza pe baterii AA si necesita doar o surubelnita pentru instalare – o puteti pune in functiune in aproximativ 15 minute.

Configurarea dispozitivului Eufy Smart Lock Touch & WiFi
Folosind aplicatia Eufy Security
Tot ce faci este sa deschizi aplicatia Eufy Security si sa adaugi un dispozitiv nou. Odata ce am selectat blocarea din lista posibilelor dispozitive de adaugat, aplicatia a gasit-o imediat si s-a conectat la aceasta, permitand denumirea acesteia si crearea unui cod PIN.

Adaugarea amprentelor digitale
Partea amuzanta: daca ati setat vreodata amprenta pe un smartphone, stiti exercitiul. Cititorul de amprente Eufy va va cere sa continuati sa atingeti degetul (sau degetul mare) pe senzor, variind modul in care il atingeti, astfel incat sa capteze din ce in ce mai mult din imprimarea dvs. Dupa cateva atingeri, blocarea Eufy va va putea recunoaste amprenta. Puteti inregistra mai multe amprente digitale pentru acelasi utilizator (sa zicem, cate una din fiecare mana, atunci cand transportati ceva). Blocarea poate stoca un total de 50 de amprente digitale de la mai multi utilizatori.

Conectarea la asistenti digitali
Retineti ca incuietoarea Eufy accepta numai acesti doi asistenti: Amazon Alexa si Google Assistant, nu exista suport pentru Apple HomeKit / Siri.

Cu toate acestea, conectarea incuietorii la ambii asistenti este relativ usoara. Pur si simplu furnizati numele de utilizator si parola Eufy Security si va conectati contul la asistent.