De ce sa iti placa Samsung Galaxy S8 Plus

E suficient sa te joci putin cu noul S8 Plus de la Samsung pentru a gasi cateva dintre multele motive pentru a iubi ultimul device lansat de compania sud-coreeana.

Ecranul impresionant

E suficient sa afli ca displayul acestui telefon a fost declarat ca fiind unul dintre cele mai bune ecrane folosite de vreun smartphone pana acum. Iti poti da seama foarte usor de calitatea sa doar prin prisma faptului ca e un display OLED de 6.2 inch ce ocupa o proportie foarte mare din intreaga dimensiune a telefonului.

Butonul de Home foarte responsive

Iti va place cu siguranta  butonul virtual de Home al noului S8 Plus. Functional vorbind, iti va aduce aminte de cel al iPhone-ului, doar ca acesta este pe cat se poate de discret si totodata vizibil.

Recunoasterea faciala

Ceva nou, cu siguranta, ce te va incanta! Nu este inca o functie foarte stabila, cred ca e loc de imbunatatiri, dar cel putin cei de la Samsung stiu ca au de unde porni si vor obtine rezultate excelente la acest capitol in cadrul lansarii urmatorului produs din gama S. Aceasta inlocuieste sistemul de amprenta cu care ne obisnuiseram sau nu la precedentele versiuni.