Data lansarii Samsung Galaxy S11 a fost confirmata

Samsung a confirmat data evenimentului sau anual Unpacked, unde este de asteptat sa lanseze smartphone-ul Galaxy S11.

Galaxy S10 de la Samsung a fost unul dintre cele mai populare smartphone-uri din 2019, iar acum gigantul tehnologiei revine pentru a-si lansa succesorul.

Samsung a confirmat data evenimentului sau anual Unpacked, unde este de asteptat sa lanseze smartphone-ul Galaxy S11.

Evenimentul va avea loc la San Francisco, la ora 19:00 GMT, marti, 11 februarie.

Samsung a trimis un videoclip cu teaser pentru eveniment, scriind: „Salutati un cu totul nou Galaxy. Despachetat pe 11 februarie 2020.”

In timp ce detaliile despre lansarea smartphone-urilor la eveniment raman rare, zvonurile sugereaza ca Samsung ar putea dezvalui S11 alaturi de Galaxy Fold 2.

Acest smartphone pliabil din a doua generatie este de asteptat sa aiba un design de telefon flip, mai degraba decat un design asemanator cartii vazut in Galaxy Fold.

Intre timp, asteptarea gamei Galaxy S11 include un mod de baza, un model S11 Plus si un model Ultra, toate cu capacitati 5G.

Se preconizeaza ca toate cele trei versiuni vor fi alimentate fie de un nou chipset Samsung Exynos, fie de un chipset Snapdragon 865.

Cu toate acestea, in timp ce smartphone-urile vor fi lansate la inceputul lunii februarie, poate exista o usoara intarziere inainte de a putea achizitiona unul.

Zvonurile sugereaza ca telefoanele Galaxy S11 nu vor fi scoase la vanzare pana la sfarsitul lunii februarie sau la inceputul lunii martie.