Data lansarii noului Samsung Galaxy S9

Lansarea Samsung Galaxy S9 este pe 25 februarie si va fi cea mai mare din 2018 de pana acum, asteptata de ceva timp de majoritatea utilizatorilor de la acest brand. Zvonurile legate de evenimentul Samsung la MWC 2018 in care va fi prezentat si noul model sunt din ce in ce mai numeroase, unele dintre ele confirmate de catre mare gigant.

Nu este nici o indoiala ca atunci cand vom vedea continuarea rafinata a Samsung Galaxy S8 de anul trecut, csi avem deja o idee buna despre cum arata acest smartphone Android.

Problema este ca S9 nu arata ca un telefon. Toate zvonurile si speculatiile pana in prezent indica o actualizare repetata. Pentru cei care spera sa aiba un dispozitiv de schimbare a jocului in portofoliul Galaxy, va trebui sa asteptati pana in 2019.

Ce este noul Samsung Galaxy S9?
Inaintea datei de lansare a noului Galaxy S9 , inormatiile din presa au aratat telefonul in intregime, iar camerele duale vin la pachet cu noi caracteristici. Cea mai recenta informatie legata de design-ul telefonului este ca acesta vine imbracat intr-o husa de piele, un scanner de amprente, fiind construit din sticla curbata. Acest model pastreaza mufa de casti, spre deosebire de cei de la iPhone.

Care va fi pretul Samsung Galaxy S9?
Ne asteptam la £ 639 / $ 725 pe baza proiectiilor curente, deoarece Galaxy S9 este probabil sa vina in jurul aceluiasi pret ca si predecesorul sau. Nu este clar cand va ajunge la primii sai clienti, insa precomenzile vor incepe probabil pe 1 Martie, iar telefonul ar putea fi livrat la mijlocul lunii martie.