Cum sa vizualizati istoricul notificarilor pe Android

Daca ati folosit Android de ceva timp, probabil ca ati confundat in mod gresit o notificare sau doua pentru un motiv sau altul. Poate ca v-ati intrebat de fiecare data unde se afla istoricul notificarilor si daca le mai puteti accesa pe cele pe care le-ati ignorat la un moment dat.

Dar nu va faceti griji, deoarece puteti gasi totul, de la mesajele pierdute, e-mailuri, actualizari ale aplicatiilor si chiar mesaje de sistem in optiunea Jurnal de notificare. De asemenea, puteti sa utilizati notificarea pe orice telefon Android 8.0+ pentru a reveni la ultima notificare respinsa.

Ambele metode sunt de ajuto daca ati pierdut un mesaj urgent de la locul de munca sau de la familia dvs. si nu stiti ce aplicatie trebuie sa deschideti mai intai pentru a gasi alerta ratata.

Amintiti-va ca fiecare telefon Android poate sa nu aiba jurnalul de notificari privind stocul. Am testat aceasta comanda rapida pe modelele Google Pixel 2 XL, Pixel 3 si Razer Phone 2 – toate telefoanele cu versiuni de Android sau Android. Samsung Galaxy S9 si LG G7 nu au jurnalul afisat oriunde in setarile sistemului Android

Pentru telefoanele care nu au jurnalul implicit (sau daca doriti o experienta mai usor de utilizat), puteti descarca de asemenea notificarea. Aplicatia va aduce inapoi ultima notificare respinsa, precum si istoricul notificarilor.

  • Apasati lung oriunde pe ecranul de pornire
  • Selectati widget-uri in partea de jos a ecranului
  • Derulati in jos si atingeti widgetul „Setari rapide pentru setari”
  • Atingeti „Jurnal de notificari”
  • Plasati widget-ul pe ecranul dvs. de pornire
  • Atingeti widgetul si parcurgeti notificarile anterioare