Cum sa va gasiti AirPod-urile cand le-ati pierdut?

Popularele AirPod-uri Apple sunt o modalitate extrem de convenabila de a va bucura de podcast-uri, muzica si videoclipuri din mers.

Dar, la fel ca celelalte dispozitive fara fir mici, sunt predispuse sa fie pierdute.

Din fericire, puteti utiliza aplicatia Find My Apple. Aplicatia va poate localiza AirPod-urile pe o harta si le poate face sa emita un sunet util, permitandu-va sa gasiti castile mai usor.

Cum sa-ti gasesti AirPod-urile cu aplicatia Find My:

  • Mai intai, asigurati-va ca Find My este activat deschizand aplicatia Setari de pe dispozitivul dvs. Apple.
  • Deschideti setarile ID-ului Apple facand clic pe numele dvs. din partea de sus a paginii.
  • Selectati „Find My” din meniul Apple ID.
  • Verificati daca optiunea „Find My iPhone” este activata sau atingeti glisorul in verde pentru a activa Gasirea mea.
  • Deschide aplicatia Find My.
  • Listat sub dispozitive, atingeti AirPods.
  • Locatia AirPod-urilor sau ultima locatie cunoscuta cand AirPod-urile dvs. s-au conectat la dispozitivul dvs. vor aparea pe o harta.
  • Cum sa va gasiti AirPod-urile folosind Find My pe iCloud.com
  • Intr-un browser web la alegere, navigati la iCloud.com, unde va veti conecta introducand acreditarile dvs. ID Apple.

 

Cum sa faceti castile AirPod sa trimita un sunet de localizare?
Daca aveti nevoie de mai mult ajutor pentru a gasi casti care au fost separate de carcasa, iar AirPod-urile se afla in apropierea altui dispozitiv Apple care are Bluetooth activat, puteti ajuta cautarea cu un sunet de ciripit util.

Pur si simplu atingeti AirPod-urile listate sub „Dispozitive” in aplicatia Find My sau „Toate dispozitivele” de pe site-ul iCloud si selectati „Redare sunet”.

Cum sa gasiti un AirPod daca perechea se separa?
Hartile de pe aplicatia Find My si de pe site-ul iCloud vor afisa o locatie pentru cate un casti AirPods la un moment dat. Daca trebuie doar sa localizati un casti, dar nu pe celalalt, localizati AirPodul pe care il aveti pe harta si apoi plasati-l in interiorul carcasei. Reimprospatati harta si acum va partaja informatii despre castile lipsa.

Cu toate acestea, puteti atasa un dispozitiv de urmarire, cum ar fi AirTag sau Tile, la carcasa dvs. AirPods ca masura de precautie suplimentara pentru a urmari locatia carcasei, in afara de casti.

Ce inseamna daca Find My spune ca nu-ti poate gasi AirPod-urile?
Daca AirPod-urile dvs. sunt prea departe pentru a fi localizate sau nu mai au baterie, probabil ca veti vedea una dintre cele doua optiuni din aplicatia Find My: Veti putea vedea ultima locatie cunoscuta a AirPods sau „Voi primi un mesaj cu „Nu s-a gasit nicio locatie” sau „Deconectat”.