Cum sa opriti notificarile de pe WhatsApp pe iPhone si Android?

Opriti notificarile necontrolate pe grupurile de social media.

Indiferent daca fotografiati briza impreuna cu prietenii, planificati jocul de fotbal de weekend sau faceti schimb de sfaturi pentru ingrijirea copiilor cu grupul NCT, WhatsApp este cu siguranta cea mai buna aplicatie din lume pentru a avea conversatii in grup

Oricine poate sa creeze un grup si sa adauge cat mai multi oameni. Membrii pot apoi sa se inscrie cu propriile comentarii, fotografii si clipuri video sau sa raspunda direct la mesajele individuale din cadrul thread-ului de chat mai larg.

WhatsApp are o metoda avansata de criptare ceea ce inseamna ca toate conversatiile dvs. sunt sigure si – cel mai important – private. Dar, din cand in cand, adaugati la un grup cu prea multi membri sau cu o gramada de oameni care simt nevoia de a da un comentariu despre tot ceea ce fac.

Dintr-o data, telefonul nu se va opri din notificari neprevazute. Puteti sa va simtiti nivelul de stres crescut, dar nu simtiti ca puteti parasi grupul, fie pentru ca nu doriti sa ii ofensati pe ceilalti membri, fie pentru ca nu doriti sa pierdeti o informatie cu adevarat importanta.

In aceasta situatie, singura solutie este de a dezactiva chat-ul. Aceasta inseamna ca veti primi in continuare mesaje trimise grupului, insa telefonul nu va va anunta cand primiti.
Puteti alege sa dezactivati notificarile de grup pentru o anumita perioada de timp – fie 8 ore, 1 saptamana sau 1 an.

Indiferent daca utilizati un iPhone sau un telefon Android, procesul de notificare al grupului este acelasi:

  • Mergeti la grupul din WhatsApp
  • Atingeti subiectul grupului
  • Atingeti „mut”
  • Selectati durata de timp pentru care doriti sa dezactivati notificarile.