Cum sa iti indrepti parul rapid

Sa iti indrepti parul poate dura uneori mult timp, mai ales daca ai un par lung, dur sau ondulat. Pentru a accelera acest proces si prin urmare a iti oferi timp de alte lucruri poate mai importante, este bine ca dupa ce te speli si te usuci pe cap, sa iti piepteni cu atentie parul inainte de a incepe sa ti-l indrepti.

Este indicat in general sa iti separi parul in sectiuni pentru a evita sa te focusezi la un moment dat asupra unei portiuni de par pe care ai indreptat-o deja. Daca te vei folosi si de pieptene odata ce iti indrepti parul, va fi mult mai usor sa il indrepti rapid.

Cum sa iti indrepti parul rapid folosind o placa de indreptat parul obisnuita

Daca ai parul gros, incepe prin a-l separa in sectiuni bine stabilite. Pentru a te asigura ca aceste sectiuni sunt relativ egale, separa-ti parul in cel putin doua sectiuni. Este indicat sa faci acest lucru impartindu-ti parul in sectiuni egale, pentru a iti fi mai usor sa il indrepti.

In cazul in care ai parul foarte gros, il poti imparti in 4 sectiuni. Leaga stratul superior al parului in doua parti deasupra capului, apoi separa si stratul inferior in 2 sectiuni.

Daca alegi sa iti imparti parul pe mijloc, poti trage pur si simplu fiecare parte treptat in fata. Acest lucru va asigura faptul ca iti vei indrepta parul folosindu-te de placa de par pe care o detii, intr-un mod uniform. Daca ai parul destul de scurt, te poti folosi de anumite agrafe speciale pentru a reusi sa faci ca acesta sa stea bine sectionat.

Daca ai parul foarte subtire, specialistii recomanda sa prinzi o anumita parte din el intr-o coada de cal. Mai exact, partile pe care, intr-un anume moment, nu le indrepti. Astfel vei economisi timp.

Este foarte important sa setezi temperatura potrivita pe baza texturii parului. In loc sa setezi de prima oara temperatura la maxim, poti alege sa ajungi, gradual, la temperatura potrivita. Specialistii recomanda sa alegi aceasta temperatura mai ales in functie de textura parului, de cat de gros sau de subtire este.

Daca ai parul subtire sau fin, este recomandat sa setezi o temperatura mai mica de 180 de grade. In schimb, pentru un par de o grosime relativ medie, temperatura indicata este situata undeva intre 180 si 190 de grade. Pentru parul gros, poti folosi placa de indepartat parul destul de lejer la o temperatura situata intre 190 si chiar 210 grade.

Leave a Reply