Cum influenteaza tehnologia designul casei?

Atunci cand vine sezonul rece, iar temperaturile de afara incep sa devina tot mai scazute, ne dorim ca furnizorul de energie termica sa ”dea viata” caloriferelor pentru a ne incalzi locuinta, insa acest lucru este direct proportional si cu o factura la utilitati ceva mai piperata.

Dupa cum bine stim, iarna nu-i ca vara, iar locuinta noastra va avea de patimit mai ales din punctul de vedere al incalzirii omogene, motiv pentru care am putea lua atitudine si am putea investi intr-o instalatie care se vrea a fi de viitor si care va merita fiecare banut an dupa an.

Total Heat - producator sisteme de incalzireIn cazul in care nu ati crezut vreodata ca la nivelul propriei locuinte caldura poate fi distribuita uniform, fara sa va simtiti picioarele reci sau o senzatie de infrigurare asupra intregului corp, atunci vrem sa va prezentam modalitatea de incalzire din pardoseala, care presupune o maniera inedita de functionare.

Stiai ca daca mizezi pe incalzire in pardoseala de la Total Heat, casa ta va avea parte de temperatura optima de locuit pe toate momentele dificile ale iernii? Sau ca o incalzire in pardoseala nu presupune nici un risc pentru parchetul dumneavoastra laminat, gresie sau faianta?

Fie ca ne aflam la nivelul bucatariei, baii, camerelor celor mici sau la nivelul holului, o incalzire prin pardoseala are la baza un circuit ce se bazeaza pe energie electrica, deosebit de sigur pentru integritatea celor care locuiesc in casa, astfel incat totul sa decurga perfect pe toata durata folosirii lui.

Daca ne intrebam cum functioneaza diferite sisteme de incalzire electrica prin pardoseala, atunci acest furnizor propune de la sine o modalitate unica prin care ajuta fiecare om sa seteze o temperatura adecvata la nivelul fiecarei incaperi, cu ajutorul unei telecomenzi care functioneaza pe unde electromagnetice, ce poate fi setata fie din pat, fie din alta camera!

Nu numai atat, dar garantia acestor sisteme este una extinsa, lucru care ne ajuta sa beneficiem de o instalatie de incalzire eficienta pe termen lung, care poate reprezenta de altfel si o lovitura de design pentru casele moderne!

Esti dornic sa stii tarifele unei asemenea instalatii?

Solicita datele de contact ale furnizorului si vei vedea ca o oferta personalizata iti va fi pusa la dispozitie functie de locuinta ta, pentru ca tu sa te bucuri timp indelungat de rezultatele produse!