Cum dezarhivam un ceas Apple?

Asigurati-va ca Apple Watch si iPhone (sau alte dispozitive iOS compatibile cu aplicatia Apple Watch) sunt incarcate si inchise inainte de a incepe. Procesul va sterge tot continutul si setarile de pe Apple Watch, ceea ce este util pentru pregatirea Apple Watch pentru revanzare, dar ce se intampla cu toate datele personale?

Apple creeaza o copie de siguranta a datelor Watch si o stocheaza pe iCloud. Daca va sincronizati contul cu un nou Apple Watch, toate datele vor fi transferate, astfel incat sa nu pierdeti nimic. Acest lucru face ca procesul sa fie ideal daca, de exemplu, vechiul ceas s-a stricat si doriti achizitionarea unuia nou.

Odata ce ati finalizat primul pas, deschideti aplicatia Apple Watch pe iPhone – aceasta este aplicatia pe care o utilizati pentru a gestiona setarile pentru Watch. Selectati fila Watch My pentru a vizualiza toate ceasurile conectate la aparat. Atingeti ceasul pe care doriti sa il descarcati pentru a fi verificat.

In continuare, pe ecranul dvs. Watch, ar trebui sa vedeti un mic „i” rosu in dreapta titlului Watch. Selecteaza aceasta pictograma si vei fi dus la un alt ecran unde poti alege fie sa gasesti un Apple Watch ce lipseste, fie sa il dezactivezi pe Apple Watch. Selectati optiunea Dezarhivare. Pregatiti-va sa introduceti ID-ul Apple si parola, daca este necesar.

Daca aveti un model mai vechi al Apple Watch, incepand cu seria 3, aveti optiunea de a crea un plan celular de vizionare. Daca aveti unul dintre aceste planuri, aplicatia va va intreba daca doriti sa o pastrati sau sa o eliminati.

Deoarece acest plan poate fi aplicat cu usurinta unui nou Apple Watch, ar trebui sa pastrati daca intentionati sa achizitionati un nou model. Cu toate acestea, daca intentionati sa renuntati la acest model, este mai bine sa eliminati imediat orice plan de date asociat.

Daca nu puteti naviga la aplicatia Apple Watch pe un alt dispozitiv, puteti sa dezarhivati Apple Watch cu alta metoda.

Pasul 1: In Apple Watch, mergeti la Setari. In sectiunea Generala, selectati Resetare.

Pasul 2: Confirmati ca doriti sa stergeti tot continutul si setarile.

Pasul 3: Dupa cum este indicat mai sus, este posibil sa trebuiasca sa faceti anumite alegeri privind planul de date in acest moment. Apoi confirmati ca doriti sa stergeti tot continutul. Acest lucru va dezarhiva Watch si va restaura setarile din fabrica.