Comic Con – editia 2017, Bucuresti, Romexpo

Editia de anul acesta a Comic Con se desfasoara intre 5 si 7 mai, la Romexpo. Cei care vor participa la eveniment se vor intalni cu unele dintre cele mai populare prezente ale marilor scene internationale, printre care se remarca actori consacrati si creatori de continut video. De asemenea, o intreaga zona va fi rezervata jocurilor video, dar si concursurilor care ii vor provoca pe participanti sa se transforme in personajul preferat. In cadrul editiei de anul acesta, evenimentul va cunoaste si o serie de momente de stand-up comedy, dar si demonstratii de kendama.

Pentru a intelege mai bine zona de Youtube, invitatii sunt poftiti la o discutie cu unii dintre cei mai populari vloggeri din Romania. Printre acestia, se numara Bromania, Creative Monekyz si Sector 7. Ei vor explica celor prezenti care sunt modalitatile de a atrage cat mai multa lume pe canalul tau.

In cadrul cosplay, exista 3 personaje cunoscute, care vor alege castigatorii, ce urmeaza sa reprezinte tara in marea finala a competitiei, care, anul acesta, se desfasoara la Paris. In acelasi sens, vor fi prezenti si artisti grafici romani, dintre care ii putem aminti pe Puiu Manu, Pisica Patrata, echipa HAC, Cristian Chihaia, Serban Andreescu etc.

Evenimentul de anul acesta nu va lasa balta nici zona de gaming, care are rezervara o zona destul de extinsa, ce imbina placerea cu relaxarea, fiind dotata cu console si diferite tipuri de jocuri. Branduri precum lenovo, Riot Games, Samsung, HP, Ubisoft sau PC Coolers ii intampina pe participanti cu tot felul de echipamente.