Cel mai bun joc de pe PS Vita

Se poate spune ca Sony a renuntat la PS Vita, insa nu a oprit o industrie a dezvoltatorilor de a-si expedia marfurile pentru dispozitivul portabil. De la titluri stealth, cum ar fi volumul, la romane vizuale, cum ar fi Steins, jocuri mai mici care nu ar fi avut prea multa sansa pe platformele mai mari si mai dominante au inflorit pe PS Vita.

De aceea este ciudat faptul ca cel mai mare joc de pe consola este un port PC. VA-11 HALL-A: Actiunea Cyberpunk Bartender lansata pe Windows PC si MacOS prin Steam in 2016. Acum este disponibila pe PS Store pentru PS Vita.

Handheld-ul gazduieste multe romanuri vizuale gratie unui factor de forma care se potriveste bine in mainile dvs. si ecranul luminos se preteaza bine pentru a citi cantitati mari de text. De asemenea, beneficiati de o multitudine de optiuni de control, de la butoane, touchpad si touchscreen in sine.

VA-11 HALL-A imbunatateste eliberarea PC-ului gratie optiunilor de control expansive ale Vita. Sprijina atat controalele touchscreen, cat si butoanele, evident. Trecerea prin dialog si interactiunea cu personajele sale colorate este o facilitate datorita controalelor sale receptive si satisfacerii click-urilor pe butoane.

Acest lucru se extinde si la comenzile de pe ecranul tactil, care sunt perfecte pentru amestecarea bauturilor in joc, permitandu-va sa atingeti si sa selectati cu usurinta. Este un joc bine gandit, acre ofera posibilitatea de a obtine preparatele dorite.

Psihologii nostri romani ar putea sa se abtina de la lipsa unei optiuni de a sari peste text sau de un jurnal al conversatiilor dvs., dar nu este ca si cum ar fi acestea sa distraga experienta. Chiar si cu un al doilea joc, scrisul ramane destul de proaspat incat sa doresti sa citesti ce are de spus.

In timp ce VA-11 HALL-A a fost anuntat pentru iOS si se zvoneste ca a lovit si Nintendo Switch, nu exista o data ferma de lansare a jocului pe nici o platforma. In orice caz, daca aveti un PC decent sau PS Vita, merita sa experimentati.