Cat timp iti petreci pe Facebook?

Daca inainte nu aveai o masura a timpului pe care il petreci pe reteaua de socializare, se pare ca in curand Facebook te va ajuta sa afli acest lucru. Compania pare sa testeze o noua caracteristica care sa masoare timpul pe care il petrecem fiecare dintre noi pe platforma de socializare. Caracateristica este asemanatoare cu cea de pe aplicatia Instagram, proiectata pentru a va ajuta sa gestionati timpul petrecut in aplicatie.

Facebook nu a raspuns imediat la o solicitare de comentariu, dar o astfel de caracteristica ar fi in concordanta cu accentul tot mai mare al companiei asupra asigurarii „timpului bine folosit”. In timp ce reteaua sociala si altele au apreciat istoric timpul petrecut in aplicatia sa, companiile de tehnologie se confrunta cu un control sporit asupra calitatilor de dependenta a produselor lor.

La inceputul acestui an, Google si Apple au introdus atat caracteristici pentru Android, cat si pentru iOS, ceea ce va ajuta utilizatorii sa monitorizeze cat de mult timp petrec in aplicatii si pe telefoanele lor.

Nu este clar cand aceste functii vor fi lansate oficial, insa prezenta lor in codul pentru aplicatia Android sugereaza ca, compania le testeaza in mod activ. Facebook testeaza in mod tipic noi caracteristici printre angajatii sai inainte de a le lansa pe scara mai larga.