Care sunt cele mai des intalnite probleme la un iPhone?

Cu siguranta, moda sau popularitatea marcii Apple te-a dus si pe tine, incet dar sigur, spre identificarea cu noile modele de iPhone si nu ai intarziat sa-ti achizitionezi unul.

Un design unic, un model fin, dar in timp, datorita unor elemente precum graba sau neatentia, cu siguranta ai intampinat problema de a-l zgaria sau a-l crapa in anumite zone ale sale asa ca ai avut nevoie cu siguranta de reparatii sau inlocuire display iPhone.

Insa, exemplele pot fi multiple si as incepe cu unul banal, anume de a purta telefonul nostru in acelasi buzunar de la geaca cu cheile, iar in timp, fara sa ne dam seama, datorita miscarii, sticla sau ecranul pot fi afectate foarte usor.

Ce ar fi in acest caz de facut? In primul rand, pentru inlocuirea display-ului de la iPhone trebuie sa ne documentam pe internet de o varianta buna de inlocuire a acestuia, daca dorim calitate inalta, sau sa ne lasam pe mana service-urilor atat in ceea ce priveste aceasta varianta cat si manopera.

Insa, ce trebuie noi sa stim este faptul ca display-ul, touch-ul si led-ul telefonului trebuie luate in varianta lor originala chiar daca dam ceva mai multi bani, astfel incat ele sa functioneze ca atunci cand erau noi, iar aspecte precum culorile sau rezolutia sa nu sufere ajustari si sa ne creeze disconfort la folosire.

In ceea ce priveste procesul de inlocuire sticla iPhone, lucrurile stau cu totul altfel, deoarece aceasta operatiune presupune ceva mai multa acuratete, precizie si atentie la detalii. Intr-un service specializat, daca vei sta langa expertii in cauza vei observa cum telefonul tau este desfacut cu maxima precizie, iar ecranul va trece printr-un aparat precis menit sa-l monteze ideal, dupa care i se va aplica cu instrumentele din dotare o curatare manuala.

In general, procesul de inlocuire ecran iPhone nu presupune costuri exorbitante, acestea fiind la indemana pentru orice tip de om atat din clasa sociala mica cat si medie. Costurile impreuna cu manopera au pornire de la 30 lei daca avem un model mai vechi si pot ajunge la maximum 250-300 lei daca sunt modele de ultima generatie.