Care sunt avantajele sistemului de operare iOS?

In prezent, batalia se da intre sistemele de operare Android si iOS. Multe companii internationale se bazeaza mai intai pe iOS si o sa va spun si de ce. In primul rand, da dovada de o stabilitate mai mare, care este controlata atent, spre deosebire de Android, care este mult mai fragmentat. Apple accorda o atentie deosebita design-ului si felului in care isi prezinta produsele in fatata publicului. De aceea, navigarea pe iOS este mult mai usoara decat cea pe Android. Din punct de vedere al designului, acesta este mult mai simplu de utilizat, mult mai intuitiv si mai impresionant.

Aplicatiile oferite de App Store sunt mult mai diversificate decat cele oferite de Google Play, astfel ca pe iOS putem gasi peste 650.000 de aplicatii, in timp ce pe Android putem beneficia doar de 500.000. Bateria are propria autonomie si isi gestioneaza inteligent bateria, astfel incat sa vina in sprijinul utilizatorului care are atata nevoie de ea. Acelasi lucru se intampla si cu alte dispozitive ce ruleaza cu sistemul de operare iOS. Totodata, ofera servicii de asistenta clientilor.

In cazul in care se intampla sa iti pierzi telefonul sau sa iti fie furat, acesta poate fi recuperat cu ajutorul aplicatiei pre-instalate Find My iPhone – aplicatia gratuita, cea mai populara, care te ajuta sa urmaresti localizarea dispozitivului tau. In felul acesta, chiar daca l-ai pierdut, chiar daca ti-a fost furat, tot vei reusi sa il gasesti.

Pe langa toate cele prezentate anterior, designul acestui dispozitiv, precum si personalitatea lui sunt deosebite si intrec toate asteptarile. De aceea, acest sistem de operare este unul dintre cele mai cautate din intreaga lume. Iphone-ul este exemplul suprem de calitate superioara si lucru realizat cu cea mai mare grija si atentie de catre specialisti internationali.