Boxele portabile, argumentul ideal pentru drumetii pe cinste!

Atunci cand te hotarasti sa mergi in vacanta cu prietenii tai, indiferent de activitatile pe care le aveti in vedere a le face, este important ca un element de ansamblu sa nu lipseasca din peisaj, iar la varste mici acesta este de departe muzica.

Daca in trecut, tehnologia stagna si nu ne dadea posibilitatea sa luam cu noi decat un casetofon clasic, a carui dimensiuni erau vizibil extinse si nu dispunea de foarte multe optiuni daca nu aveam la noi diferite casete sau cd-uri, acum totul s-a mutat intr-o evolutie titanica, zi dupa zi.

Acum apar  modele cu totul si cu totul inovative care sa propuna de la sine o serie de specificatii tehnice cu totul si cu totul aparte.

Acest lucru a dus la aparitia unor boxe portabile, care sa permita chiar si conexiunea la internet!

Cum este posibil sa existe boxe wireless? Daca in trecut nivelul de conectivitate era limitat, acum cu ajutorul unei boxe portabile putem conecta diferite device-uri pentru a avea parte de cele mai stralucite piese muzicale, dar si de o acustica cu totul si cu totul deosebita, pentru a ne incanta atat partenerii de calatorie cat si pe noi insine.

In acest moment o boxa portabila propune de la sine sisteme tehnologice avansate, care sa ne permita sa ne conectam atat la un iPod, cat si la un telefon cu usurinta, in vederea ascultarii diferitelor piese muzicale preferate.

Fie ca te aflii pe munte, la un picnic, pe malul unui lac sau in alte zone din natura, cea mai buna boxa portabila cu Wi-fi poate doar a ta!

Desigur,  atentia ta trebuie atintita si asupra altor specificatii cum ar fi metoda de alimentare dar si alte accesorii care insotesc acest incredibil produs.

Daca in randul alimentarii putem aduce in discutie doar doua metode si acelea sunt  bateriile alcaline si conectarea la un device prin port USB, in randul accesoriilor lucrurile stau usor diferit, deoarece numarul lor, dar si categoria atrage de la sine mai multe facilitati.

Orienteaza-ti atentia spre boxe portabile care dispun de functia radio prin internet, sau fire de legatura care au in vedere interconectarea mai multor boxe ( in cazul in care ai unele mai mici) si nu in ultimul rand a unui difuzor, care sa iti permita sa preiei apelurile telefonice intr-un mod inovativ!

Poate ca te intrebi care este una din cele mai cautate variante in 2017 de boxa portabila,  iar noi venim si iti dam cateva sugestii care cu siguranta te vor incanta.

A+BS1 si Sony SRS-X2 sunt modelele preferate de calatorii indrazneti asa ca vor reprezenta cu siguranta si alternative de luat in seama pentru tine, deci nu mai sta pe ganduri!