Avantajele si dezavantajele iPhone-ului

Avantaje:

Unul dintre cele mai mari avantaje este faptul ca veti obtine un smartphone care va face lucrurile in cel mai fiabil mod.
Actualizari: Da, primiti in mod constant actualizari, pe masura ce Apple le publica. Pe cand, la Android trebuie sa asteptati mai mult chiar daca stiti ca producatorul dvs. intentioneaza sa lanseze o actualizare pentru modelul dvs. de telefon, care uneori nu este cea mai buna alegere.
Spotlight Search: Aceasta este una dintre caracteristicile preferate si face viata mult mai usoara.
Usurinta de utilizare: Android-u este cel care exceleaza pe aceasta caracteristica, dar cand vine vorba de prietenie cu utilizatorul votul utilizatorilor merge la iOS.
Hardware: iPhone are cel mai bun hardware de clasa in comparatie cu multe smartphone-uri Android disponibile pe piata.
Airdrop: Aceasta este o binecuvantare pentru partajarea fotografiilor / videoclipurilor cu alte dispozitive Apple, Mac, iPad sau alte dispozitive iPhone.
Garantie: Acesta este cel mai bun avantaj de a avea dispozitive Apple. Serviciul Apple este printre cele mai bune.

Dezavantaje:

Daca sunteti un utilizator normal nu exista dezavantaje pe care le puteti gasi in iPhone, dar pentru utilizatorii pasionati de iPhone care este un „telefon” inteligent, si nimic mai mult decat atat. Nu va puteti astepta la un computer portabil, care este un nume mai potrivit pentru un telefon Android.
Ecosistemul inchis al iPhone-ului este uneori un dezavantaj. Aveti nevoie sa va copiati in mod regulat fisierele din telefon pe iTunes sau pe aplicatia Photos.
Apple nu este un iubitor al personalizarii, iar acest lucru se vede in design-ul telefonului.
Calitatea cablurilor si a castilor nu este farte buna in comparatie cu ceea ce ofera multe smartphone-uri Android. Repararea unei iPhone in afara garantiei este costisitoare si toate accesoriile sunt au un pret ridicat.