Astro a lansat un controller la fel de bun ca produsele anterioare

200 $. Este un pic cam mult pentru un joypad PS4 / PC, mai ales cand controllerul oficial DualShock 4 de la Sony, foarte iubit, poate fi gasit la pretul de 40 de dolari. Dar  acest gamepad PS4 / PC care vine de la Astro – compania aclamata in spatele castilor Astro A40 si A50 este altceva.

Astro nu si-a vandut niciodata propriile gamepad-uri, dar acest lucru nu a impiedicat lansarea brandului astazi: noul controller Astro C40 TR, licentiat oficial de Sony, este chiar mai mult decat Xbox One Elite.

Caracteristica cheie care stabileste Astro in afara de multime astazi? Stick-urile analogice si placutele D sunt complet modulare, astfel incat le puteti schimba ori de cate ori doriti sa treceti de la o configuratie simetrica in stil PS4 la o configuratie a controlerului offset de tip Xbox.

La fel ca si Xbox One Elite, obtineti si o pereche de butoane pe spate, comutatoare pe care le puteti misca pentru a va misca cu precizie.

La fel ca DualShock 4, inca mai aveti touchpad-ul si puteti conecta in continuare un set cu casti cu fir de 3.5 mm in controler pentru un sunet fara fir – dar deoarece Astro utilizeaza un dongle USB de 2,4 GHz pentru conectarea la sistem (cu o latime de sub 5 ms) este posibil sa nu fiti nevoiti sa va faceti griji cu privire la faptul ca sunetul are nevoie de o latime de banda de la conexiunea pretioasa Bluetooth.

Am mentionat ca exista si un mod prin cablu, probabil pentru pro gameri precauti si pentru a continua sa se joace cand bateriile sunt terminate? Puteti sa conectati doar un cablu USB.

Astro spune ca modelul C40 TR are o durata de viata de pana la 12 ore si va fi livrat la inceputul anului 2019.  Apropo, modelul Astro C40 TR este doar cel mai recent trend dintr-o oferta Sony.

Un reprezentant Astro spune ca nu exista planuri pentru inca o versiune Xbox a controlorului.