Aceasta drona poate dezinfecta si igiena lumea

O drona de la Texas Medical Center Supply poate pulveriza dezinfectant din aer. Numita SaniDrone, are si o aplicatie pentru controlul reglabil al pulverizarii si o vizualizare video.

Texas Medical Center Supply a preluat provocarile in materie de aprovizionare si le-a pus pe umerii sai, indreptandu-si atentia asupra EIP legate de Covid. In centrul campaniei Texas Medical se afla o serie de echipamente tehnologice avansate si non-tehnologice care sa le permita administratorilor sa monitorizeze potentialele crize medicale si sa protejeze angajatii. Aceste evolutii includ solutia sa de gestionare a resurselor bazata pe AI, care permite administratorilor sa reactioneze mai devreme la infectiile personalului medical si tehnologia EIP, cum ar fi distribuitorul de manusi si cabina de dezinfectie SaniCart, care controleaza si monitorizeaza resursele si protejeaza personalul.

Dincolo de limitele spatiilor de ingrijire medicala, Texas Medical lucreaza pentru igienizarea spatiilor publice. Drona sa, supranumita „SaniDrone”, este conceputa pentru a pulveriza locuri publice si alte spatii. In mod similar, vehiculul de dezinfectie UV al companiei, „Germsrover Pro”, igienizeaza o serie de spatii interioare si exterioare restranse. Numai timpul va spune cat de multe dintre produsele mai avansate sunt solicitate pe masura ce facilitatile medicale se lupta sa gestioneze resurse mai de baza.