4.500 lei – suma minimă garantată oferită de către o companie din Bacău pentru un post de model

Am putea crede că în urma ratei crescute de șomaj din țara noastră și a dificultății financiare în care se află o bună parte dintre companii, găsirea unui post de muncă vacant bine plătit este o sarcină aproape imposibilă. Cu toate acestea, unul dintre cele mai mari studiouri s-a hotărât să își extindă sesiune de angajări videochat Bacău și în anul 2021, oferind tinerelor doritoare de o viață mai bună nu mai puțin de 4.500 de lei / lună pentru un post de model.

Enjoy Studios oferă 4.500 de lei / lună garantat pentru postul de junior model

La început de carieră nimeni nu se așteaptă la venituri ridicate ca urmare a lipsei de experiență în domeniu. Cu toate acestea, Enjoy Studios, cel mai mare studio de videochat din Bacău, pariază pe motivația tinerelor băcăuance și dorește să le ofere acestora șansa unei vieți mai bune.

Suma de 4.500 lei/ lună este minimum pe care un model Enjoy îl primește încă din prima lună, urmând ca veniturile acestuia să crească substanțial ca urmare a programului de training profesionist pus la dispoziție de către studio 24/7.

În timpul sesiunii de training, modelele sunt asistate permanent de un trainer care le învață limbajul verbal și nonverbal, arta seducției, modul corect de prevenire și gestionare al unui conflict și multe alte secrete ale acestei meserii.

Sesiunea de training în cel mai bun studio de videochat din Bacău, indiferent că vorbim de un junior model, middle model sau top model, nu se încheie niciodată ca urmare a nișei volatile și dinamice. Acest loc de muncă presupune o comunicare permanentă cu un public vast și diversificat, iar un singur model poate intra în contact cu cel puțin 100 de persoane / zi , 100 de persoane pe zi înseamnă 100 de caractere diferite, 100 de personalități diferite, 100 de situații diferite, mai concret înseamnă învățare constantă și permanentă ceea ce necesită mereu o mână de ajutor și un punct de vedere din exterior.

Pe lângă sesiunea de training, un model care se află la început de drum va trece printr-un amplu program de imagine. Mai exact, o echipă de specialiști în imagine formată din make-up artist, hair stylist, stiliști, stilist vestimentar își vor reuni puterile pentru a se asigura că modelul arată impecabil înainte de a intra live. În videochat, imaginea îngrijită a unui model este esențială pentru crearea unei comunități de membri mult mai mare și mai statornică. Desigur, studioul de videochat din Bacău se orientează cât mai mult către un aspect îngrijit, natural care să inspire feminitate și nu vulgaritate.

De ce este nevoie pentru a fi model de videochat Enjoy Studios?

Managerii Enjoy Studios nu pun accent pe experiență atunci când vine vorba de sesiunea de angajare deoarece dețin o armată de specialiști care se asigură că o tânără la început de drum poate să depășească în cel mai scurt timp posibil pragul de 11.000 de dolari / lună. Cu toate acestea, este nevoie ca tinerele care candidează pentru acest loc de muncă să aibă vârsta minimă de 18 ani, un aspect fizic plăcut și îngrijit, cunoștințe medii de limba engleză și cunoștințe minime de folosire a calculatorului.

Pentru angajări, tinerele interesante pot apela la unul dintre numerele de telefon 0730 633 335 sau 0730 633 334.

Leave a Reply