10 lucruri in tehnologie pe care trebuie sa le cunoasteti astazi

Salesforce ar putea cumpara Slack. Miscarea ar semnala o incursiune mai agresiva in software-ul de comunicatii de birou pentru Salesforce.

Amazon Web Services a suferit o intrerupere majora. Zeci de site-uri web se bazeaza pe infrastructura de internet pentru a functiona si intreruperea serviciilor eliminate precum Roku.

DoorDash plateste 2,5 milioane de dolari pentru solutionarea unui proces. Acordul abordeaza un proces din 2019 care a acuzat compania ca a indus in eroare clientii cu privire la modul in care a emis sfaturi pentru soferii de livrare.

Franta va impozita Big Tech. Franta a notificat companii, printre care Facebook si Amazon, ca isi percepe noua taxa pe serviciile digitale de 3% pentru acest an.

Marea Britanie va cheltui milioane pentru a ajuta companiile sa evite Huawei. Marea Britanie va cheltui 250 de milioane de lire sterline (333 de milioane de dolari) pentru a elimina echipamentele Huawei din lansarea 5G a tarii, dupa probleme de securitate.

Apple se afla in spatele sefului sau de securitate acuzat. Producatorul de iPhone sta in spatele unuia dintre directorii sai care este acuzat ca a oferit 200 de iPad-uri biroului serifului din judetul Santa in schimbul permiselor de transport ascunse.

AI care interzice reclama Facebook afecteaza proprietarii de intreprinderi mici. Eforturile Facebook de a combate incalcarile politicilor sale publicitare ii sanctioneaza in mod eronat pe agentii de publicitate in legatura cu vanzarea de produse benigne, cum ar fi afise pentru caini si bijuterii.

Un hacker sustine ca are date despre utilizatori de la Parler. Pe fondul unei furtuni pe Twitter despre un presupus hack al site-ului conservator de socializare, un hacker spune ca a accesat informatiile reale ale utilizatorului de la Parler.

Coinbase va suspenda tranzactionarea in marja. Schimbul de criptomonede impiedica clientii sa plaseze noi tranzactii de marja, o forma de parghie, dupa indrumarea CFTC.